Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes dopra prafo 😍
Kako dostojantsveno i karakterno. Gordo i uszviseno.Odbila licemjere i hulje radi supruga pedofila. Aw. Plusic za pljuvanje bagre koja je otpatku ljudskog roda dodijelila Oscar, a odrice ga se tek sad ad je u modi biti protiv seksualnih napasnika.
Za svoje postupke treba da odgovara, to nije sporno, ali Polanski jeste jedan od najvecih rezisera na svijetu I veliki umjetnik. Ovo mu se ne moze osporiti.
Hopa cupa
A žena kao ono moralna vertikala odbila doktorat, jer joj je muž optužen za pedofiliju. Ko o čemu....
Poljak pedofil, katolička Poljska ga skriva da ne odgovara za pedofiliju, žena mu je očigledno ista stvar, ubiti pseto katoličko pedofilsko!
@AntiSCH Polanski je Poljak i Poljska je katolička zemlja, on je ateista ako se ne varam ali treba pobiti ljude koji skrivaju pedofila a s obzirom da su to Katolički Poljaci a i tebe treba ubiti jer opravdavaš pedofila koji je silovao djete, ma koje god da si religije
a gluha bukovica i balijski pedofili? ti si vise od psorijaze...