Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...oj.....kako me ovi..likovi po forumima uvijek znaju nasmijati.... ....haahah.....pa vi nemate fakat nista bolje...raditi..nego prepucavat se preko foruma.....hahahhahhah*)))))
Koji ste vi svi jedni intelektualni masturbatori.Koji piskaraju po forumu.Sta fali naslovu ljudi najavljuju film koji dolazi.Koji kompleksasi u p.m
Hahaha..Angelina je proslavila FILMOVE ne igrice, majmuni.. filmovi možda jesu glupi ali Andja je dooobraaa
ovo je jedan od gorih filmova ikad snimljenih. igrica je bila (i jos uvijek jeste) strasna, ali angeline i filma su nas mogli postediti.
sto da se pokrijem, j*bem ti mater usta?
@H Cuti, pokrij se dekom i ne sramoti se.
You sux people! Pa u to vrijeme je poznatija bila Lara Croft kao lik nego Andja!
\"...poznati serijal kojeg je proslavila glumica Angelina Jolie u ulozi neodoljive Lare Croft.\" idite u pm, ko pise ovakve gluposti... Tomb Raider je bio slavan godinama prije andje... Sjecam se koliko sam sati proveo prelazeci prvi tomb raider tamo nekad 97-e, tad sam imao 11 god.. A drugi dio sam dobio od starog za rodjendan sljedece godine.