Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekord drži film sa isječenih 5 minut, a oboren od filma sa isječene 4 minute. OO
film je teško bolestan, ja sam gledao samo neke scene, BOŽE SAČUVAJ, sex sa novorođenim djetetom, zavezana neka žena, povađeni joj svi zubi i onda je ovaj uguši k.u.r.c.e.m. , guranje istog nekom liku u očnu šupljinu (oko prethodno izvađeno), divlji sex sa zavezanom prostitutkom i onda joj u toku sexa odsiječe glavu satarom, ... za mentalno zdravlje svih koji nisu gledali gledali ovaj film, preporučujem NI NEMOJTE !!!
Ukoliko zelite da vam se na sljedecih 15 dana zgadi svaka pomisao na normalan sex (vođenje ljubavi da ni ne spominjem), zdrav dodir, ljubazan pogled...bilo šta što ima veze s životom koji ste do tada živjeli...onda ga pogledajte. Pregledala do kraja...Neke scene zbog degutantnosti i odvratnosti ubrzali...suprug i ja se pogledali, popili tabletu za smirenje i vidno sj..bani legli da spavamo...Ujutro nismo progovorili ni rijeci nego se posvađali sa zaključkom da smo kompletni idioti što smo si dozvolili da se spustimo na nivo kozumerista koji ce progutati sve sto im se servira!!!! Blago receno: Film je FUJ!!! Gluma je odlicna...pod uslovom da se zaista radi o glumi..inace ona dvojica i jesu ono za sta se sve vrijeme predstavljaju. I da...koristenje maloljetnog djeteta za onakve scene...jadno ono sa roditeljima koji su svjesno dozvolili da ono ucestvuje u ovako gnusnom projektu!!!
Ne shvatam da sarajevo-x.com koji posjecuju mladji od 18 pise o ovom filmu. Spadam u osobe koje su ovaj film odgledale od pocetka do kraja (vecina je izasla nakon prvih gadnih scena i bilo je i povracanja u publici) i smatram da ga ne bi trebao gledati niko ko je mladji od 18 jer kod nezrele publike u razvoju moze izazvati ozbiljne posljedice. Nije ovo strip tipa Sin City u kojem animacije umanjuju uzas vec film u kojem su inkorporirane najbolesnije fantazije. Ako se jednog dana u Bosni bude desilo da neko pod uticajem ovog filma uradi nekome neko zlo sjetite se da portal sarajevo-x.com jedini popularizirao ovaj film i ponukao znatizeljnike da ga odgledaju Nadam se da ce bolesnik koji je objavio ovaj clanak krivicno odgovarati, ovo nije umjetnost vec bolest
SPRSKO VANAGO !!!
Imal macevanja u ovom filmu?
srdjan todorovic i sergej trifunovic VS. zoran radmilovic i pavle vuisic.. STOKO BIJEDNA I MORBIDNA SAMO SNIMAJTE... imate konzumente,NAZALOST..
Film je idealan za psihopate, kakvih ovdje ima na pretek. J eb o svoju familiju ko ga rezira i snimi. Vi lafo umjetnici, filozofi, poznavaoci filmske umjetnosti i kojekakvih jos gluposti, mojne ba rasipat svoje folove o poukama mislima i idejama koje su trebale biti prenesene ovom bljuvotinom od filma. Ovo sto sam ja gledao, to nije umjetnost. To nije film. To sto sam ja gledao jednostano nema ime. Sjedi sa svojom porodicom, nakokajte kokica, otvorite kolu i uzivajte u remek djelu koje porucuje da je nasilje gnusno. Uzivajte u scenama silovanja novorodjenceta, sjecenja glava i silovanja mrtvih trupala. Uzivajte i naklapajte o tome kako to divnu poruku nosi, samo je skrivena, i vi kao jedini pametni mozete doprijeti do nje. Nesto najgroznije sto sam ja ikad pogledao, a bio sam ovdje u ratu i nagledo sam se svega. Nista od toga se nemoze porediti s ovim. Ova planeta je dostigla svoj vrhunac ljudskog pres eravanja. Fuj !
poenta je zaraditi pare na budalastini-reziser je itekako normalan a za glumce kao sto su Srdjan Todorovic i Sergej Trifunovic niko ne moze reci da su losi glumci-sad sto su izabrali ovo sranje od filma mozda su uprskali vlastitu karijeru ili su se nabrijali za neku fol avangardu -kome se ovo svidje neka pokusa sjesti sa svojima najblizima i zajedno pogleda ovaj nevjesto uradjeni lobotomski pokusaj analize politickog nasilja-uzas i sranje-zaobici u sirokom luku-(odgledao sam dvadesetak minuta i prestao).
FILM JE PROIZVOD BOLESNOG UMA !!!
hajde dobro recimo da je poruka da te karaju orodjnja pa i posije smrti ok a sta je s ostlim scenama. sta j bogati poruka
da ovo mozda nije prikaz srbskog zlocina nad nama
Za oni koji ne shvataju - karanje novorodjenceta, i na kraju - karanje, kad umres, predstavlja sasvim logicnu stvar. Karaju te i prije nego si se rodio, i karaju te kad umres (i dalje ti ne daju mira). Odlican film! 5+
\"Iz mračnog trilera koji obiluje uznemirujućim scenama seksa i nasilja uklonjene su četiri minute i 11 sekundi sadržaja. Prethodni \"rekord\" držao je indijski film Nammavar, iz kojeg je 1994. godine izrezano pet minuta i osam sekundi nasilnog sadržaja.\" iz ove recnice se vidi da je četiri minute i 11 sekundi duze od pet minuta i oasm sekundi
HAJDE PAPCI SLEJACINE NEKONTATE NISTA!!! OVOV JE JEDAN OD NAJBOLJIH FILMOVA OVO ZADJNE VRJEME IZ BIVSE JUGE...AL ZATO STO STE SELJACINE NEKONTATE NISTA PA NEKONTATE NI FILM...OVO JE REMEK DJELO, SAMO VAS UM TO NEMOZE DA PROKONTA PREVISE JE IZNAD VAS IZNAD SVEGA!!!!
Pa jeste li vi coravi, je li vidite da fino pise U POSLJEDNJIH 16 GODINA DA JE NAJVISE CENZURISAN...halo, ukljucite te male mozgove. Znaci od 1994. godine nijedan film nije toliko cenzurisan kao ovaj, sa-x molim sljedeci put crtez za ove maloumnike. Boze dragi, sve kontam nije istina da su bosanci glupi, ali izgleda da jeste.
Ovo su izgleda jedine normalne scene u ovom bolesnom filmu: http://www.youtube.com/watch?v=PhYeRscMniY&feature=related