Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se vadis!
@ patriot pa ti si gluplji od nje
ZENA BUKVALNO PREVELA HAHA
hahahahhahah- sala na stranu ahahahahahhahaha
Hahahahahaha! Koja izvlakuša! Pa da se zeznula u emisiji,nasmijala bi se svom lapsusu i objasnila odmah o čemu se radi a ne sada!
Kako je samo uvjerljiva, sve sam joj povjerovao, ma odmah... Koja kobiletina, malo je reci. Interna zaje....... ali u kur.. Provalila se kao kauc... Joj kobile, majcice mila... o kakav retard... UZMI JE DRAGI BOZE PREKO REDA...
hahahha New Now nista te vise ne moze saprat
odlika srbijanskih voditelja i novinara koji rade taj posao na tv-u je da pricaju sto brze mogu, kao to pokazuje elokventnost, ostroumlje i baratanje rijecima \"sto vise u kracem vremensokm preiodu\"... nekad davno sam mislila da to tako treba, da si zanimljiviji, energicniji, lakse prenosis ono sto zelis na slusateljstvo/gledateljstvo,ali kad radis taj posao skontas da to nije to... brzina govora je najlaksi nacin da pravis greske...neko nauci neko ne, pa ond aimamo sve gluposti koje je uhvatila kamera...
kume ja bi ovo da karam
How yes no sto bi rekle kolege sa BBC
Komšije se uvijek nešto vade. Nismo mi bre hteli Veliku Srbiju samo ravnopravnu zajednicu jugoslovenskih naroda.
IGOR RISTIC ZA JEDNZ TEKMU IZVALI VISE GLUPOSTI NEGO OVA ZA PO ZIVOTA...
ženska samo privlači pažnju
puko bi ja nju, da izvinete
Sudeci po ovim isjeccima na internatu u kojim Adriana se pojavljuje njoj se te greske cesto dogadjaju .Pamet i ljepota ne idu cesto zajedno.
Svaka cast..Pametna i lijepa zena..
zenska se ne zeza, zenska je glupa.