Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo cast ugostit ovu legendu!
...legenda je Stiven Segal koji je bio 3 dana u Srbiji, a ne ovo staro sad doslo u 23,7..
Zasto je to 'cast' ugostiti covjeka koji se citav zivot pretvara de je neko drugi? Da li zasto sto i vi izturice uvijek bjezite od sebe samih i uvijek zelite da budete sve osim onoga sto jeste?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Andricgrad na aparatima, Beograd na vodi, a De Niro na SFF
...Srbi su poznati u svetu, a ne vi Bosnje poznate po terorismu..
@237: Naravno da ste poznati: po granatiranju, snajperisanju i teroriziranju porodilišta, bolnica, skola, djecijih igralista, pijaca, redova za hljeb i vodu, primarnim, sekundarnim i tercijalnim grobnicama koje ste prvi u svijetu patentirali. Itekako ste poznati, itekako.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A sta se ona pirana Hana seta po tepihu?
Glumac,muzicar,slikar,bilo koja djelatnost koja je na svjetskom nivou je za mene legenda.I treba naravno im posvetit posebnu paznju za njihov rad kao i zelju sto su dosli u nas grad.
"Listen I´m a nice person so if I´m an asshole to you you need to ask yourself why" Robert Deniro
TobeYarabii je PEDERČINA.ima 40 godina ima zenu u americi zive ali sigurno laze i vara je sa kim stigne, več je ima oneku prije mene iz sarajeva nije plava crna je napačenik vara zensku i sa muskim zenskim nebira, pricali smo privatno i evo jedne njegove poruke meni kojom dokazuje da je pedercina :-"volim ga staviti frajeru u guzu, ako je lijep" -da sam ovdje sad bi njemu stavio - na kraju mi pocelo lizati jaja dok je jebem pa sam ga izvadio i dao mu da mi pusi, nijedna zenska mi nije tako
A jeli Robert kakio? Da li je bilo vode da se plakne? Dobro se srikto za otvaranje cak i leptir masnu stavio.
Enjoy ĐIKANI iza tastatura !!!! https://youtu.be/-SsKMR3P8ks
"Zbog onog što sam vidio u vijestima interesovalo me granatiranje koje se ovdje odvijalo sa brda. Impresionirala me ljepota grada i mislim da je sramota vidjeti da ovakav grad može biti napadnut", istakao je De Niro.
Sve cestitke organizatorima a ovim primitivcima iz sumskih predjela predlazemo da se malo emancipuju i sidju pogledati neki film. Ne hvalite se i ne dicite se rezultatima Srbije to je druga drzava u kojoj vas bas nesto pretjerano i ne vole. Busali ste se u prsa kad su vam ona dvojica muflona doveli propalu umjetnicu Moniku Beluci i najavljivali sve i svasta. Naravno sve propalo. Zivio SFF 1000 godina.
De Niro na SFFestivalu dušmani pušite Haru
jos svijet nije zaboravio za srpsko-pravoslavne zlocine nad bosnjacima vidi se iz govora pametnom je isaret dovoljan ... dobro nam dosao legendo
Tako vam se je 'isaretom' cinilo da vam i famozna '6ta flota' dolazi u pomoc pa nista. Vas niko ne voli niti cijeni jer vi sami sebe ne cijenite. Oponasate zapadne vrijednosti na tako jadan nacin da se covijek osijeca kao kada vidi majmuna u odijelu sa kravatom - ne zna da li da zali ili da se simije.
@BivsiTurcin3 hahaha iz vasih komentara se vidi zavist i poganost poceli ste slinit od bijesa sve sto valja dolazi u sa... a vi imate titulu GENOCINDNOG naroda ... sto ono vele ako BiH nije drzava zasto se boris onda da je osporis hahahaha a rs ako je drz...zasto se boris svima da to dokazes :) hahaha
veliki dan za Bosance, prvo Tuka onda ova velicina, ponosan sam!!! cestitke organizatoru +1
https://www.youtube.com/watch?v=z49xZ7VcfqE Najjača scena svih vremena
mogao je vala obuci odijelo,a ne ovako kao da je krenuo na boćanje!!!
Suncane naocale i kravata su odraz intelektuanle nadmoci samo u sHorHojHevuHu.
pogleda Purivatru, sve ležerica
"The hardest thing about being famous is that people are always nice to you. "
bravo oce glume, bravo sarajevo, zao mi je sto ne mogu navratit barem na dan dok traje festival, pozdrav iz mostara za seher