"Midnight in Paris" otvorio festival
0
Slavni blistali na crvenom tepihu u Cannesu
Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprem dobro Kika. Moram da priznam da su tvoji kao i vecina bosnijanskih pseudo komentara avasko-federlanog opredeljenja . Najvisi estetski dozivljaj ispoljavate kljucnim recima kao sto : >sekrecija >urin >...vna >polni organi >zadah itd. Posebno zabrinjava vas nekrofilska predispozica a terminologija u tom smislu je za jedno ozbiljniju psihopatolosku analizu
Ovdje se vise nemre dihad od njia , utusi ba.Svudje oni i ja odo.
ima tu i nekoliko bosnjaka ali su iza paravana i rade ono sto jedino mogu,slazu kapute i kisobrane
sta ce ovaj cigan iz srbije na ovakvom skupu?Zar on i cela bre servia-zemlja sluga ne mrzi zapad?Pa oni nece da piju Coca-Colu vec piju kabezu u onom njegovom izmisljenom, chobanskom, vlaskom selu-drvengradu
Gdje su nase velicine Jasmila i Danis? Ima li ih bar u publici ako nisu na crvenom tepihu?
DJECO STIGO ĆUMUR,AJD SVI U KOLONU PO DVA...HAHAHAHA MARŠŠŠ DJECOOO
vidi cete doso i on...
Nema starijih.Ovdje je sve tinejdzer do tinejdzera. Ima topik za odrasle kod svetog Valentina u Sarajvu.A moze i kod majstora velike loze Mila Tarota.
@Kiki jako los spin.Pao si iz logike za I godinu srednje. Ti ba kao da si mentalno retardiran. Nastojis osporaravat filmski opus i domet jednog od najvecih svjestskih rezirera tako sto mu podmeces lose odabranu odjecu njegovoj kceri. To bi isto bilo kao kada bi neko osporavao tenski kvaletet Novaka Djokovica tako sto bi mu zamjerio na losem izboru boje patika.
Ja boze dragi kakvi maloumni komentari. Ima li ovde iko stariji od 16 godina???
Fina ova Emirova kcerka..Bas je slatka prava nasa bosanska djevojka ... ..Aferim..
Nemoj bre da se kamufliras sa tim raja i ba znam ja da si ti GUSLE a ne tambura ba.le
Lakse se moze disati NE dihati analfabetskiu seljaku ma koje kod etnicke pripadnosti bio!Mada nesto predpostavljam koje si;)
Poturica nema al ima zato čistokrvnih Turaka sa serfskim imenima, tipa Nemanja i sl. ;)
Koliko Srba na portalu da odbrane aljinu Nemanjine pratilje:)Apropo obleke vidi i njemu kravate,\'modno osvesteni\'Srbin
Eno ih kod svetog Valentina na brifingu poslije debakla u UN.Smisljaju novu stragegiju. Prica se da su pozvali Mila Tarota za supervizora.