Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
angelina uz tebe smo i vjerujemo ti da ces nas predstaviti u najboljem svjetlu
Cuj ljubav izmedju \"muslimanke i Srbina\"??? Valjda hocete reci izmedju Bosanke i Srbina?
haha niste dugo ovu k.u.rv.alju pomenuli...ima 3 dana
Andzo...udaj se za mene.
Djuro mazno Angelinu!
A gdje sam ja u svemu tome?
Bosanci su fakat glupi!
Kraljica :-)
Ovakve ,,greške\'\' su stvarno katastrofa.(između muslimanke i Srbina).Samo se pitam dali su namjerne.Ako se mislilo na neko prošlo vrijeme onda se moglo staviti veliko slovo Muslimanke i Srbina ili muslimanke i pravoslavca ili Bošnjakinje i Srbina.
Sva ova halabuka oko filma, te snima se, te ne snima se, žene Srebrenice itd je samo dobar PR za Anđu i njen film. Vjerujem da ništa nije bilo slučajno, nego samo dobro osmišljeno od strane njenog PR tima.
jooj jest dobra
Riba i po