Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ga na imdb-uu nikako, necu ga ni gledati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (elem, koji god film i dje god da ga spomenes prvo te upitaju kako se tacno pise i za 5 sekundi ti izbaci sve o filmu sa imdb-a i odma ti i kaze dal ce ga gledati ili nece)... fuck offf imdb
too roki :)
Naprijed Jasmine! Naprijed LGBT! =) Naprijed Stikle! haha =P
akon godinu dana života u Canadi, Jasmin se razvodi od supruge i počinje raditi. Poslove nije birao. Radio je kao zidar, čistač, prodavač, a od svih najviše pamti čišćenje dimnjaka iznutra. Zgrada od 70 spratova, dimnjak prečnika osam metara, a on kao Spiderman visi na sajli i gleda u dubinu dimnjaka kako kroz nekakve male rupe ulazi svjetlost, pa izgleda kao laser. “Totalno nestvarno. A onda se ja odgurnem o zid dimnjaka i vrtim se. A pri tome sam, recimo, na 69. spratu. Ludnica... Taj 69. sprat mi je posebno drag. Ne znam zbog čega”, smije se. Pamti i posao na farmi nojeva. Kad bi mu bilo baš dosadno, a gazde ne bi bilo u blizini, sakrivao bi se iza štala i čekao da noj naiđe. Onda bi iskočio ispred njega i vrisnuo, a on bi bukvalno pao u nesvijest. “Mora sebi čovjek naći neku razonodu!” Nakon nebrojeno mnogo egzotičnih poslova, pružila mu se prilika i za onaj koji najviše voli - glumu. Prvu ulogu dobio je nakon četiri godine boravka u Canadi, kada je radio kao dostavljač hrane.
Kiefera Sutherlanda, Angelinu Jolie, Kim Basinger, Michaela Douglasa, Catherine Zetu Jones, Denisa Hoopera...”
Kucam na vrata iza kojih se čuje zvuk gitare. Ljubazan i simpatičan tip mi otvori vrata, a meni se učini poznatim. Upitah ga: A vi ste muzičar, na šta mi on odgovori da je glumac, a ja njemu da sam i ja. Upita me u detalje gdje, šta, kako... Pita me još i mogu li mu donijeti neki moj rezime, video kasete, nešto isječaka iz novina, poneki film... Donesem mu to sljedeći dan. Prođe mjesec, pa i dva. Tip se ne javlja, a ja sebi svaki dan govorim kako sam glup što sam nasjeo. Kad jednog dana, zove on iz Los Angelesa i reče da već sutra imam audiciju. Ja k’o lud... U auto, tad sam ga već imao, dobar, od četvero vrata samo su se jedna mogla otvoriti. Grijanje mu nije bilo baš najbolje tako da sam često imao razne upale, prehlade... Napomene radi, vrijedi reći da glavno godišnje doba u Canadi nije zima, već zzziiiiimmmaaaa. Elem, jedva se dokotrljam gdje sam trebao i dobijem ulogu u filmu Čuvari mira. Do danas ih se nakupilo 23. Glumio sam uz velika holivudska imena, Kiefera Sutherlanda, Ang
Sta kaze Roki iz audicije...'sta ste po zanimanju?-invalid rada' xD
Najbolji glumac medju baustelcima! Samo mu gazda zabranio da glumi na poslu, odma ostali radnici pocnu zidat naheravo(nakrivo)!
"...Za Jasmina Bosna i Hercegovina je metafora njegovih neostvarenih snova..." Zar ima i takvih?!
Znas, nije Bosna samo jad i cemer. Ima nesto u njoj, sto covjeka tjera da zivi i da bude srecan. Jer, sta sve mozes u bosni kupiti za marku.. :)
@stu den Pa u pravu si za nekog je ovdje super, recimo za politicare koji zive od patriotizma. Medjutim vecina naroda ne moze jesti patriotizam pa im nije dobro. Ali za 1KM mozes kupiti sladoled pa se rashladiti po ovoj vrucini. Samo treba imati i 1KM u ovoj vukojebini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)