U adaptaciji Guya Ritchieja
0
Sherlock Holmes kao homoseksualac
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joooj, jude law je takav komad, a i robert downey jr...bit ce to najbolji glumacki par...can\'t wait! :) guy ritchie rocks!
jedva cekam ovaj film! sherlock holmes je jedan od najintrigantnijih likova britanske knjizevnosti. ono sto se u seriji npr. drzalo neizrecenim, ali u svakom slucjau taj detalj je bio prisutan (holmes stalno sa lulom, kao house sa vicodinom)...holmes je bio i ovisnik o kokainu...uz to,buduci da nije imao ni jednog prijatelja osim watsona...dalo se naslutiti da njihova naklonost prevazilazi priajteljstvo, te da medju njima postoji sexualna tenzija... bit ce nevjerovatno zanimljivo otkriti tu zavjesu iza koje je ono sto su citatelji i gledatelji oduvijek mogli osjetiti u zraku....jedva cekam!
Fuj ba!
uskorocemo se morati boriti za prava nehomoseksualaca! ovo vec postaje pretjerivanje! nemam nista protiv homoseksualaca dokle god nisu previse napadni i dok svoju intimu drze za sebe. dajte nas molim vas postedite pokusaja da homice prikazete u romanticnom svjetlu! to jednostavno ne ide kod ljudi koji su straight!
Nces ti docekat Ali babe, al ces dobit 101 dalmatinera, pa se malo zoofilishi s njima, ako budu htjeli.
jedva cekam \"ali-baba i 40 vehabija\"
Kad počne pretjerivanje
Budalaština!
hajmo sad u sledecem batmanu nek robin i batman bude homoseksualci, i nek se fokuiraju na oba lika i nek oba lika zabijaju jedan drugom...e majko mila trebaju napraviti adaptaciju nicije zemlje nek duro i rene budu homici i nek tema bude nesudena ljubav srbina i muslimana... uglavnom opa na sve strane pederluk
To, Ritchie!