Indijska filmska zvijezda
0
Shah Rukh Khan zadržan na aerodromu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ojjj nisu normalni...kako su to mogli uradit!!!?! jos sam procitala na jednoj stranici da su to uradili jer su njegovi fanovi i zeljeli su biti s njim sto duze mogu.. :s a on..on je glumac svih vvremenaaaa..extra je..
Ova amerika stvarno preteruje,znaci sad nemores ni putovati a da te nebi zaustavili i ispitivali ,rajdi imena .Ova amerika mi je glupa i uvijek ce biti mrze muslimane pa sad stite svoje d,,,, da hi nebi oni napali jos jednom stvarno preteruju ovaj momak je najbolji glumac i oni to da rade sram vas bila amerika.
prvo se raspitaj pa pricaj nesto kretenu, prvo on jeste musliman,a drugo-po kom ti osnovu mrzis hinduse,sigurno nikad u zivotu nisi pricao ni sa jednim
muslim sisaj ga ovom hindusu zajedno sa svojom maaamom
nije tacno da nas boli uvce. Ovo se namjerno radi protiv nas...Najveca indijska filmska zvijezda i ovako se ponasaju prema njemu. Pa dokle vise u p.m.
boli me uvce