Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ova sve prepriča. Halo ba, mozda hocu da gledam.
Odlična serija i vrhunski glumci. Hvala za preporuku za The Last Of Us, fantastična serija.
Pogledajte koji evropski dobar film. Američki filmovi (i serije) su kliše scenarija za mase, a sve je manje umjetnosti tu. Evropski film živi kod publike i nakon gledanja.
Dobra serija.
Zabavi ljude nebitnim da ne bi razmišljali o bitnom
Cudne su ove serije postale. Ja upravo gledam jednu, evo vec cetvrtu epizodu, svaka traje po 50 min a mrzi me da pogledam film od cca 90 min. Ne znam, valjda su serije danas postale toliko dobre i neizvjesne da samo trazis da sto vise gledas dok je gledanje filma postalo patnja. Cudno ali je to tako.
Ja volim film pogledati ali isto tako u zadnjih par godina vise preferiram serije. Sad ih gledam 4 i samo pratim kada ce izaci neka nova epizoda da je pogledam. Cudno je to sto kazes jer kad malo bolje razmislim jednu od mojih najdrazih serija The Walking Dead sam bukvalno pratio 12 godina dok se nije zavrsila.
Bolje vam je bilo kakvu knjigu čitati sat nego svaki dan TV gledati
Sva istorija Amera se zasniva na pucanju ,otimanju zemlje i ubijanju,kao i u ovoj seriji,koja nije lose snimljena
I istorija Grka huna Rimljana otomana vikinga....,,
Ove historijske serije znaju biti bas mocne