Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to narod, kradu djecu svojima i prodaju u Europu. Sta bi radili tek da imaju dodira sa drugom djecom?!
Cuj Badema glumi 👀 ..a kisa pada isto one veceri kad je Betjir ubio Bademu..
Ni jedan jedini slucaj nije nikad dokazan, niti potvrdjen.
Ko bi rekao, u srbiji.... Onako onesviješten i srozan, zločinom i genocidom opijen narod !? Šokantno !!
@Last Mohican gledaj svoja posla i svoj mizerni narod i ne blati druge jer samo pokazuje s koliko si ti zapravo jadan.
@jbtyu pa i gledam, i onda mi na BosanskoHercegovačkom portalu naiđe ovakva katastrofalna informacija !? Jbg, koliko god smo mi mizerni, vidi vas...
Da li ste culi za adrenokrom?
Zamili kakv monstrum moras biti jbt
Pod kojim su okolnostima 2007 na sarajevskoj Pedijatrijskoj klinici za samo nekoliko dana umrle 24 bebe? Da li su ikad saslušani Dragan Đokanović (prvi do radovana karadzica) tadašnji direktor Faris Gavrankapetanović i tadašnja šefica Pedijatrijske klinike Senka Dinarević-Mesihović ? ej bolan 24 beba i ništa? niko nije kriv?
stav.ba/kako-je-zataskana-smrt-24-bebe-na-sarajevskoj-pedijatriji/