Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje slatko stvorenje 😍. Sedam godina a tako samovjereno izlazi na scenu..mama i tata se mogu samo ponositi ..
@zigosani tacno te treba zigosati, ko kakvo govedo, kada odma takve komentare dajes.... i ja sam Hrvat pa sta? ona Bosnjakinja pa sta? mozda joj je mama ili tata Srbin ili Srpkinja pa sta!?... imala tu srecu, u ratnoj nesreci, da dodje do Svedske, da joj roditelji ostanu zivi i da je sada sretna, i ti odma ko kakvo govedo komentare dajes.... jbt.. moze li makar nesto proci bez to *ebenog nacionalizma!?
@zigosani Bosnjakusa, kao svaka druga rijec sa takvih sufiksom , govori dovoljno o tome sta ti mislis za bilo koga ,ko nije tvoje vjere! Bosnjak ili Bosnjakinja, Hrvat ili Hrvatica , Srbin ili Srpkinja... to je jasno, nikakvi prefiksi i sufiksi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo Emina. Koja inteligencija sa odgovorima na pitanja zirija. Razlika je kad se ide u obdaniste i kad se uci kod kuce od starijih. Svaka cast i nije tata ovako bez razloga reagovao. Respekt i tebi Emina i roditeljima.
Nije samo bitno ići u obdanište, nego kakvo obdanište. Ako ti samo puštaju crtane filmove i daju da bojiš slikovnice, to možeš i kod kuće.
Kada otac zaplace za djetetovim uspjehom u necemu... treba li taj covjek ista i ikome reci koliko je ponosan na to sto ima?
Ma bravo Emina, fantasisk !
To je naša Bošnjakinja
Lako je reći "naša Bošnjakinja" kad je tamo negdje gdje su joj je pružena prilika i uslovi. Da je ovo bilo na Hayatovom ZMBT-u, smijali bi se i sprdali tipa "''ta će ona." Licjemjerstvo nam je generalno jača strana.
Čemu ova vijest? Eto neka naša se pokazala na takmičenju u Švedskoj. Naš narod kada ode u normalne zemlje ispolji svoj puni potencijal. Ovde to nemožeš ostvariti. Mislite li da će Emina, kada odraste se uopšte i sjećati da je Bošnjakinja?
Ljudi koji su generacijama amerikanci, znaju svoje korijene. Shto Emina kao prva generacija u SWE ne bi znala da je porijeklom iz BIH?
Hahahah, ma pače moje malo.
Svaka cast.Bravo.
interesantno...
Kako slatko...ehehe...bravo malecka...