Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako živite na Zapadu i ako ikada sretnete Morpheusa, otjerajte ga u pizzdu materinu. Ako živite u Bosni i ako ga sretnete, molite ga na koljenima da vam da crvenu pilulu, jer ako se ne probudite, karat ćemo vas mi iz Sindikata Poltičara BiH do kraja života. Ne možete nam ništa. Dodik, Čović i Bakir su svi agenti i programi koji su programirani da vas kontrolišu, manipulirajući vašim primitivnim strastima.
Dobro došo nazad u novom ruhu, legendo. Uživam u tvojim komentarima. Samo čuvaj nik prepoznatljvim da te mogu upratiti nakon banova... Pametni čovječe!
Znaci tek ste saznali da je Hemon radio scenarij? Ajde neka, bolje ikad nego nikad. Ne moze se stici od kojekakvih instagramusa
Ni prvi dio nije valjo, ali eto, ne smije se reći. Bolje Hemon nego Andrić ili Selimović. Takva vremena. 😆
bazdulj je Dante za šibicarčića Hemona zarobljenog u kapitalističkoj americi gdje mora idiotluke pisat da plati račune
Kontam šta bi bilo da je živ Karim Zaimović, pa da se i on pridružio Hemonu na pisanju scenarija...
Uvijek cemo zivjeti u simulaciji.. simulaciji odgodjenog nasilja ;)
Isti dan premijera u kinima i dostupan na HBO Box. Netko se baš namjerio da uništi kino i pogoduje raznim tv platformama. Nadam se samo da još uvijek ima više ljudi koji cijene odlazak u kino naspram ležanja na kauču doma..
Prvi matrix je bio najsugestivniji film kojeg sam ikad vidio i kojeg cu ikad vidjeti. Ovo sto danas zivimo je kombinacija matrixa, 1984 i vrlog novog svijeta.
Živim na selu, ne pratim medije ni vijesti osim vremenske prognoze. Možda vama što fantazirate nešto znači ovaj film - meni ništa. Kad imam vremena čitam a malo je vremena, treba raditi. Znao sam da sam učinio pravu stvar kad sam se 2002 makno od vas. Živi bili i radili.
vidi se da ne pratiš medije...
Znaci ipak si plavu uzeo... 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
“Choice is an illusion created between those with power and those without.”
Hemon je jedan od najkvalitetnijih pisaca iz BiH u zadnjih 30-ak godina
Ne da mi se citati članak ali gledajući trailer totalno razočarenje će biti. Kada sam čuo da će biti 4 dio bilo mi je tako drago, međutim kada sam vidio trailer, pa nema morpheusa, neo så dugom kosom, film više liči na neki john wick nego na matrix. Jedna od onih fransiza za koje se može komotno reci da nisu potrebni dalji nastavci.
panglu si
Ok doktore
Mislim da ce biti 'nista posebno', proslo vrijeme
Budalaština.
Potpuno bespotreban nastavak. Hahah
Neo, spasi nas od dušmana!!!
Vi ste sami sebi najveći dušmani