Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj🤣🤣🤣, to tek sad skontali, od svog postojanja sluze u tu svrhu.
Pitanje za ove pametnjakovice u komentarima koji kao brane Netflix, je li vam stvarno ok da vam dijete ode u vrtic i da ovo reprizira sa drugom ili drugaricom, smatrajući to za normalno ponašanje jer je eto gledao na Netflixu? Mlatite gluposti bezveze jer je i više nego ispravo od S.Arabije da je ovo zatražila!
Koji debili !!! Ono što ti se ne sviđa, ne gledaš i kraj priče. Tako je i s hranom i sa alkoholom. Jedi što ti odgovara, pij ono što voliš, a ti Arapi stalno nekome nešto nameću . Bolje bi im bilo da vode računa o svojoj higijeni, smrdi trag za njima kad hodaju čaršijom! Fuj !!!
imal šta pametno od ovih svinjarija?
Ali nek je zato normalno kamenovat zene, odsjecat ruke zbog kradje i tako to. Tamo frajer ima zena vise nego prstiju, ali nek je on olicenje morala i cistoce. Najlicemjernija i najsmrdljivija gamad na ovom svijetu su Arapi i svi slicni njima.
Svi bi trebali zabraniti ove gluposti.
Netflix je za degenerike, samo ponekad izbace kvalitetan film ili seriju, ostalo sve je apsolutno smece koje za cilj ima da unisti svaku vrijednost koja postoji
Jah, a šeici i ostali smo da ga je tuđoj kakvoj zalilati, ovamo i bilo gdje kad dođu daj im svega, isto psi s lanca
Pa vidi, ako to se ne svidja,ima ona opcija da se skines sa pretplate. Ne vidim sta je problem?
Sad će nam SDA botovi pokušati zabraniti Netflix
ovo je prvi put da podržavam radikale u saudi arabi
A uredu je imati 5 zena ? Bolest, sve je to bolest 😉
Maximalno je 4. 99 % Saudijaca imaju samo jednu. Ti misliš da svak ima mogućnosti da ima 4 žene?
Pa sve su serije pretvorili u gej paradu. Kud ćeč dalje kad su u Resident Evil, zombi seriju, ubacili gej ulogu.
Fuuuuj.
Nek ga ugase
nemojte onda gledati netflix. na pornhuub te niko neprisiljava
ne samo LGB propaganda,vec i incest u velike!!!!
kultni erotični filmovi kao sona scena kad Sheron Stone noge otvora i prebacujue nogu preko noge..... to je smijurija za kakvih LGBT kadrova ima u pojedinim serijama! Ispade svi pdri i svi nakaradni....