Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za dobrim konjem se dize prasina;9 a Art company odlicno napreduje i pravi zaista dobre stvari..najlakse je kritikovati :)
Ma ljudi ma prekosutra, prekosutra!
e veliki blek( stena) hahhaha ja i zaboravio da svaka cast kolubara se zvalo to kino .. a jednom prilikom ja i jaran isli u kino romanija i jedan klinjo ispred nas kaze mene je mama sebaheta poslala da gledam film i ladno pustise malog ispred nas ( valjda je sebaheta bila neki klinac tamo) te tako sledeci put mi ti u kino i normalno i nas poslala mama sebaheta da gledamo film hehehe. a sijecas li se kad izmedju predstava otvre vrata da satro izrace dvoranu pa se raju uvuce i zasteka iza paravana i onda kad raja pocne da ulazi samo se izadje iza hahahahaha jesmo bili fakini hehehe...
Ha ha SARAJEVSKA ELITA!! Svaki papak se u elitu ubraja, beze! :)
Za Vladimira Perica: Kino Kolobara se zove. Eh kad se sjetim kad sam s rajom preskakao onaj zid iza platna odmah na pocetku filma kad se ugase svjetla. Malo se prikrijemo u mraku, i onda smug u WC. Tamo fol obavimo nuzdu i onda se kao normalno vracamo na mjesto... ha-ha-ha... Ili kad jednom kupis kartu, okrenes je naopako, poniste je na ulazu misleci da su otkinuli kupon, a sljedeci put, opet normalno, istu kartu pruzis ali sa kuponom, tako da smo vazda gledali filmove u pola cijene ;)
izvini je li to u Sarajevu ili u "Srb.Sarajevu"?
dobar je film pravo, gledo sam ga. samo jos da hoce napravit one multiplex, ono 10 kino dvorana u jednom
igman,kumrovec, romanija,rad,prvi maj,djuro djakovic pa ono otvoreno kino na carsiji ( zaboravio sam ime)arena,partizan,nemogu sve da se prisjetim ali bilo je hehehe bruca leee od3 do5 pa od5 do 7 i od 7 do 10 jebacki filmovi hheheh haha pa onda cige pred prvim majem kuckaju lovu ,i poslije predstave tuku se medjusobom i karte udarcem ulupljuju oluke na obliznjim zgradama tako demonstrirajuci snagu jedni drugima hahahah
Ne serite!
ovo ko je pripremio mora bit retardiran u mozak...........
ha ha, sarajevska elita...Nego, bas me zanima koja je razlika izmedju elite i jet-seta? Elita se ocito formirala, pa je vjerovatno stepen nize od jet-seta koji se, jel, jos formira. Prikladnije bi bilo da se projicirao "Dan prije jucer" jer bi u svakom slucaju bolje opisao ovo brutalno seljastvo!
sarajevska elita
STA JE PICKE, NEMOZE SE S MAGARCA ODMAH NA RASNOG KONJA ! VI BI SVE HTJELI ZA JEDAN DAN, PICKA LI VAM MATERINA POHLEPNA !
Sarajevska elita molim objasnjenje pojma. Zar to postoji?To vam je ona fina SARAJEVSKA RAJA JEL?Super sto ste prepricali film mnogo cool, sada niko nece ni gledati.Kada vec pisete o "eliti" sto niste napisali ko je dosao pa da mi obicni smrtnici saznamo za tevelicine. Saneraj zivi
Dolby Digital Suround JE ZASTARJELA TEHNOLOGIJA, ZAMIJENJUJE JE DTS.