Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od kada do kada se posti?
zna li ko da li ima ne internetu negdje da se skine ovaj ramazanski program hayata. treba mi
hayat mašalah-dobar
samo se vi zabavljajte i imajte takva mišljenja. ja ću, ako poživim, pobjeć iz ove zemlje i od vas takvih, a tri tora ludih ovčica nek se grizu za vratove do mile volje. kome je do ramazana, nek gleda hayat. kome nije, okrenuće na neki drugi od kanala na kablovskoj i satelitskoj. naporni ste plaho.
Edikutivne emisije o Islamu bi trebalo da se prikazuju i kada nije ramazan. Mubarek mjesec nam se blizi
Ko placa RTV pretplatu? Bosnjaci. Zasto onda nemaju pravo na ramazanski program? Bujrum neka i katolicima i pravoslavcima bude obezbjedjen program za njihopve blagdane, Bosnjaci se sigurno nece buniti. Pa zar je BHT-u tesko da barem za mubarek noci Lejletul-bedr, Lejletul-kadr snimi program iz Begove dzamije? A za bajram se evo vec deset godina emituju isti dokumentarci iz arhive. Bruka i sramota!!!!
Sve ovo govori kakav je mentalitet u BiH. Trenutno, ova vijest se nalazi odmah iznad vijesti o tome kako je porno \"glumica\" zatrudnila, a ovo kobajagi najava o vjerskom programu. Nigjde veze, mislim da su urednici na sa-x po ko zna koji put opet zakazali. Drugo, Hayat je što se uredništva tiče još gori od Sa-x, oni puštaju ilahije pa onda turbofolk sa razgolišenim kravetinama, gore blasfemije nisam vidio!
Aferim za Hayat kao i svake godine Inšallah mubarek dani nam se bliže
super. jedva cekam ramazanski program
@ateist.Tacno je da BiH nije islamska zemlja,ali je BiH zemlja u kojoj zive i muslimani .Bosnjaci muslimani najvise placaju pretplatu za FTV i BHT1,i moraju imati ramazanski program.Zar je problem 10 min.dnevno ramazanski program
Sekularne su gotovo sve zapadne zemlje pa ih to ne sprjecava da slave bozic na sve strane. Postoji velika razlika izmedju sekularne i sekularisticke drzave. U seularnoj drzavi ta ista drzava nije podređena ni jednoj religiji, ali se religija ne gura u stranu. Sekularisticka drzava se ne razliku puno od neke komunisticke drzave, na sve nacine se religija pokusa omalovaziti i gurnuti u stranu. PS I nova godina je pocela kao religijski praznik, a danas dobro prolazi kao \"internacionalni praznik\", to isto pokusavaju i sa bozicem jer ga na zapadu vise slave ateisti nego sami vjernici.
najbolja stvar koju je sa-x uradio u posljednje vrijeme je sto je dopustio komentare na clanke, sad mogu da vidim s kakvim bolesnicima zivim
hahahaha ... sta je rec\' \"Tradicija\" , a? Zazubice rastu ili se radi o slaboj volji za post?? @ogledalo - vidis da je ovo placen oglas tj. reklama za Hayat! Ja koliko znam FTV svake godien uredno proprati program!
Samo nemoj da opet golisave voditljece vode Bajramske programe ili da nam dode Koke ili Armi Sakovic i pjevaju o crnom vinu u bajramskom programu.
Neka sekularna bude i za vaskrse i za uskrse, nemam nista protiv ...