Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rođeni komičar, imamo i mi solidne ali zbog slabe filmske industrije otišli su u političare :)))
Nisu to komicari nego klovnovi.
@SDAosvaja01 Nije predsjenik države već je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda. Tužno je da se radujete jednoj trećini vrhovne državne vlasti umjesto da se glasa za jednog predsjednika države, bez entiteta i s eventualno 4-5 kantona/centara/regija i sl. Baš bih volio vidjeti gdje bi Džaferović i ostali SDA piuni (a i SNS-dovci, SDS-ovci, HDZ-ovci i sl.) bili tada.
Kakva legenda!
Rekao "but you never know"..
...i za 15 godina će ponovo poželjeti da se kevelji na tv-u, ......isto kao što Rambo planira snimat 5 dio...... :(
Zar je uopšte živ? Pa Crna guja i Mr Bean su stari skoro 40 god...
Crna guja... kralj.
@b1ackfie1der Dr. House (Hugh Laurie) bio blentavi Princ Džordž :-D
LEGENDA
Kao Crna Guja fenomenalan .
nema više Mister Graha sad čemo po kupusu udarat :)
WHYYYYYYYYYYYYY :((((
Zivio Legendo!
Uz nadu da će ovo pročitati autor teksta. Jedan od najkomičnijih glumAca ...da SE više neće pojavljivati... ...zaustavljaju na ulici I govore mu... Iako ga publika paMti... Fora je napraviti toliko štamparskih grešaka na tako mali tekst zar ne?
Tebi je život baš monoton
EL FATIHA ZA DžAFEROVIĆA I JA MU HALALITI NEĆU!!!