Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da su mnoge ljubomorne duse na aparatima. Valjda ne zafali aparata. De Niro hvala na dolasku i hvala svakome ko je zasluzan za njegov dolazak, sinoc sam ga vidio i slikao, mogu nekad sutra djeci pokazati da sam slikao glumca cije ce i filmove i oni gledati jer njegovi filmovi nemaju rok trajanja.
Jah,jah...http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:583467-Robert-de-Niro-Osecam-se-kao-Srbin
@kiksi11 I sta bi to trebalo meni da govori osim da si ti plitak i zatucan. Ja nemam uopste problem sa Srbima, nisu svi Srbi cetnici kao sto nisu svi muslimani teroriste, Robert De Niro se moze osjecati kao Srbin i ja sa tim nemam problem, ja imam problem sa onima koji su imali bilo kakvog udjela u ono sto se uratu desavalo, bilo na liniji ili kroz politiku, a imam problem i sa onima koji i dan danas u miru zive tu ratno-huskacku ideologiju. De Niro u ratu sigurno nije drzao -
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka je on djedica od 72 godine, ali i dalje je faca. Više nego neki mlađi glumci.
I, šta je kupio? Kad mahala već radi....
https://www.youtube.com/watch?v=3KC35K8pfv8
https://www.youtube.com/watch?v=3KC35K8pfv8
https://www.youtube.com/watch?v=3KC35K8pfv8
Nije ni njemu lahko, biti okruzen tolikim poltronima i dupeliscima zna biti naporno.
Ja da nisam naslov procitao , na prvi pogled na rejsa cerica baca
SFF je kao lakmus papir za pokazivanje tačnog broja pezmeka u Kantonu Sarajevo i šire.
popusis ga svima u Kantonu Sarajevu i šire :D :D
Izgleda mi da ovih 6 slabo stoje sa turcizmima.
Irfan Nefic // Robert De Niro CSI: Sarajevo (2016) http://i.imgur.com/SPl5gMU.png :)
De Niro je glumcina, ali ovi nasi ga pretjerase malo
puste ovog tipa, možel šta o De Niru ?
Svakako da legendarni glumci poput doticnog zasluzuju veliko postovanje, ali i u tome treba da postoji granica. Ovoliko forsiranje ove price samo pokazuje da je seher postao obicna selendra, ili da se makar vecina "gradjanstva" tako ponasa i oseca.
Da ga sretnem viknuo bi mu "velkam DeNiro" i ne bih se ni okrenuo za njim.Ovo trcanje za poznatim osobama je bolesno i teški krkanluk.
Zašto ne objavite da ovi Arapi ne prestaju provocirati...jučer klanjali i u Širokom Brijegu...Jebem li vam dzamiju
@datderepolice joj kako bi medo iz pećine pojeo pola bosne
Nismo mi kao drustvo ovako pretjrano docekivali ove glumece prije... de pustite covjeka da seta gradom kao i si ostali, sta ce vam njegov potpis i slika? kakvu svrhu imaju?
ja predlazem, da mu ponudimo da ostane u bih, da ga izaberemo za predsjednika.