Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno loše pisanje te scene - baš su scenaristi odradili eksperiment pa tako naučno potvrdili da samo jedno može preživiti. Trebala im neka dramaturgija, tužna scena da bi se film prodao. Što je normalno, razumljivo.
Čime se ljudi bave!!!
E konacno da se i ovo rjesilo ...
Neka ste ovo riješili,sada mogu u miru spavati.
Mogla bi dva midgeta stati na splav. Ne znam koje ste velicine koristili
E sad mogu rahat i umrijeti!
Ako su polovi ravnopravni sto nisu oboje prezivjeli ili niko?
Mišljenja sam da su oboje mogli preživjeti mijenjajući se na splavu periodično svakih 5-10 minuta. Dok neko čuva splav u vodi, drugi se popne na splav pa za 10 minuta uđe u vodu a onaj prvi se popne na splav i tako u krug. No, film ne bi bio to što jeste da je ovakav bio kraj
Da gospodza nije papala cjeli put mozda bi imala manje pa bi svi ljepo stali na splav. Nego mala imala all inclusive pa kao da nema granice. Pa svako jelo supa, predjelo, jelo, slatko, aperitiv, post aperitiv.... kad se vrati u sobu hurmasice pa baklava... necemo sada o tome.....
Takanik...što reče jedne prilike rahmetli Ekrem Jevrić :) i dan danas ga tako zovem
Dugo smo čekali, hvala vam.
Zašto je potonuće najvećeg giganta i inzinjerskog poduhvata tog doba svedeno na ljubavnu priču, realno nepotrebno i bezveze, siguran sam da je bilo mnogo većih tragedija a ne "voljelo se dvoje mladih"
Da su vrata bila otkljucana oboje bi prezivjelo.....
Hahahhahahahaha