Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sinoc dok su defilirali crvenim tepihom,okolo kao gledalista sto aplaudiraju nije bilo pedesetak ljudi,to sve govori koliko je zainteresovanost za sff,sff je medijsko laganje gradjana uz korist nekolicine skorojevica da jedu i piju po holideju poslije ce ih miro odvesti u dubrovnik u svoju vilu,sve ostalo je laz
BOSANSKI KRKANLUK NISTE VI SPOSOBNI NI ZA STA ZATO I JESTE TU GDJE JESTE...
@Erazmo_25 NE ZNAM STA IMA U BILECI ZNAM STA IMA U ZÜRICH
Kada vidim onjavljene slike ulaznica, nekakve hrane, pa selfije ispred narodnog i slike bez ikakvog ukusa i osobe koje su na njima, a znam da nemaju veze sa mozgom-a kamo li filmom muka mi dodje. Svi zele biti dio elite niko u sebi nista kulturno. Svi su tamo da se uslikaju niko da pogleda film. Na kraju krajeva niko od njih nema ni blage veze sta gleda.
@Erazmo_25 Gdje vidis ime Danisovo u komentaru. Iskuliraj se malo ti. Govorim o ljudima koji idu da posjete featival,a ustvai nemaju blage veze gdje idu.
50 placenih ljudi dovedeno da aplaudiraju ovim na crvenom tepihu,eto koliko je popularan sff
Stvarno postaje degutantno vršiti toliki pritisak sa ovim festivalom, koji i nije toliko glamurozan. Totalna neumjerenost i prezentovanje na silu, da se čovjeku ogadi i jedva čeka da završi, da se život vrati u normalu.
psihopatolosko medijsko zlostavljanje gradjana sa sff
sta je sinoc "dama" fasovalo zbog promocije hahahaha
svaka cast za SFF ali cini mi se da se vise paznje posvecuje necemu drugom nego samim filmovima i glumcima