Deveta kazna u četiri godine
0
RAK kaznio OBN zbog kviza "Kešolovac"
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svi su oni prevaranti.Uzimaju pare od naivnog naroda.fuj
60 minuta je najbolja emisija n aplaneti i da je nema svi bi mi bili sljepi a neki političari bi nas sve pokrali zato je Bakir kralj,a što se tiče obn-a to je jedna neozbiljna televizija koja se bavi tračanjem Emerik Gudelj bože sačuvaj, zatim televizija koja krši svoja obečanja kao što je bilo nba finale koje uopšte nismo gledali a toliko su se prsali sa njim , a o njihovim komentatorime neželim ni da pričam imate klipove na you tube i to sve govori , a zaboravio sam takodje one utakmice što repriziraju naveče mislim strašno neprofesionalno ,zato druže bakir 60 minuta , lud zbunjen , i naravno LIGA PRVAKA je neš što obn neče imati nikad .
http://www.youtube.com/watch?v=TzKfiYGIPkY&feature=related
UKINUTI OBN I SDP-OVSKU KOMUNISTIČKU EMISIJU 60 MINUTA
Vala si u pravu, fakat, za TVSA (kantolna tv) PTPS je maca mala, koji fašisoidno nacionalistički program imaju kantonalci. I da, kanton Sarajevo je član evropske asocijacije regija (ekonomski karakter), a kada je toj istoj organizaciji pristupila RS digla se neviđena hampa o separatizmu i sl. sranjima. Pride, među \'reprezentacijom\' kantona su i emisari religijske-vjerske provenijencije, naravno samo islamske zajednice - emisiju o tome emitovala kantonalna televizija. Aferim!
sta kaze HDZ, SNSD i SDA za ovo? jesu li se oglasili da njima nisu davali procenat pa je to ilegalno? Tko je kriv sto su ljudi glupi pa ne mogu da skontaju odg. zasto zovu ako im se ne svidja, neka mjenjaju kanal!
Sta kaze sv. Dodik Sava i sv. Puljic na sve ovo?
za ovog \"mamuvam\" MAMU TI...a OBN-u je malo 8000.... 80 000 je već nešto drugo i adekvatnije...mamicu ima svima
..DOK IMA OVACA - BIT CE I VUNE!!
@mamuvam ima fkt idota ovdje....razguli odakle si i dos\'o kretencino....
KVIZ: Nagradna otimanja Bakir je smeće kojem je samo cilj da popularizuje sebe, svoju emisiju i njegovu sekularističku propagandu.
mamvuam smjesan si \"bre\", il\' si sa nekim od trenutnih politickih lidera(lopova) u ovoj zemlji ahahha
ja bi ovoj voditeljici postavio par pitanja u cetiri oka
Treba zabraniti postojanje OBN-a, onog legla pederchina i lezbacha... FUJJJJ!
Ma njih treba Zakonom zabraniti totalno... ne postoji nista gluplje ni bolja navlakusa od kvizova tog tipa.. fuj