Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim samo da pohvalim tebe i ekipu s kojom radis! Puno srece u daljnjem poslovanju! Daj te nesta vise o grupi Velahavle zelio bi da kupim negdje njihov CD... Hvala!
Pustite čovjeka neka radi sta mu je volja. Lik ubi paru. Samo Quentin napred kad ti je bog dao da lako lovu zarađuješ,pusti nas besposličare koji smo vazda na netu.
071 de matere ti ne seri
On bi i takav jedan serijal filmova kao sto je 007, da zamraci i pokvari. Njega samo mogu inspirisati posljednje morbide.
NIKAD !!!1 poslije hickoka i polanskog , on je je-diiiini covjek koji vidi do ludila dobre sliKKice jedva cekam da nam nacrta ovu :D:):):) :)
pukocovjek staces
Malo je i on prolupao , nazalost !