Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašno podcijenjen Hateful 8 za mene do sada najbolji...
I od sumraka do zore.... odlican
Hateful 8 nenadjebiv
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedan od najdosadnijih ikada. 2,5 h bezveze.
Jackie Brown extra
Pulp Fiction je njegov br.1 i inace jedan od najboljih svih vremena.
Django je ipak No1...
Za mene lično “Django” i “Nemilosrdni gadovi”…
Bome grdo se vara :)
Filmovi su nikad gori iz razloga sto su serije isplativije. Danas svakodnevno nicu nove serije, snimaju se po 5 6 sezona dok ne pocne padati gledanost i uzimaju se milioni na njima.
I jeste
Ovaj film mu je mozda i najslabiji uz Jackie Brown. 80-te su bile puno puno bolje nego zadnjih 12-15 godina. Mada je zadnjih 10 godina definitivno najslabija dekada u historiji filma.
Nisam sve njegove filmove gledala pa i ne znam ali završnica/rasplet ovog filma je vjerovatno nešto najbolje što sam gledala, jednostavno genijalno
Negdje sam gledao intervju sa njim gdje je rekao da ce snimi ti jos samo jedan filž u karijeri. To ce biti nastavak Once Upon a Time... Mislim da ce nastavak biti brutalan u njegovim stilu. I vjerovatno ce to biti njegov najbolji film
Film je dobar ali vecinom dosadan osim 2 scene.
Uzasan je I zato tarantino i govori da je najbolji
Realno, film ko film je 'nako. Nama pogotovo jer nismo bas povezani s tom pricom koja je inspirisala film. Iskreno, meni je najdosadniji njegov film. Pogledao sam ga dva puta i nije mi legao. Moja neka lista: Pulp Fiction, Reservoir dogs, Inglorius Bastards, Jango, Kill Bill, The Hatefull 8, Jackie Brown, Death Proof, pa tek onda Hollywood.
Pulp fiction #1