Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si sjedio i gledao kroz prozor kako ti odvode komšije Bošnjake u konc logore i aplaudirao.
nije ovaj zanimljiv, ili radi na pomirenju ili je soroševac, tako da nije zanimljiv
..yebo te Soroš u žvalje smrdljive.
@novibosman345 čitaj dvaput
Jedino što valja u eresu su dva Srđana , Puhalo i pokojni Aleksić.
pu8n mi je qrc vise filozofa sa kauca poput tebe samo laprdas
mnogi Bošnjaci jesu bili žrtve srpsko-hrvatskih nacionalizama ali ne znaju i da su bili, i još su, žrtve vlastitih takozvanih "lidera" iz prošlosti , koji su ih nudili kao topovsko meso, a onda ih krvave slikali i pokazivali svijetu , trgujući njima za vlastite ciljeve . u toj igri se ne zna šta je gore : okrutnost dželata, trgovanje i kalkuliranje žrtvama ili glupost naroda koji sve to puši.
Narod uglavnom nije toliko glup, diznizacija pojedinačnih slučaja neće promijeniti historiju.
Ne mrzimo sve Srbe, nego samo četnike koji nas žele ubiti. Ne podržavamo kriminalce u našim redovima. Ne dajemo imena ratnih zločinaca javnim institucijama. Naš predsjednik se nije zalagao za genocid, nismo rušili crkve, nismo ubijali nebošnjake. Šta hoćete od nas?
@Prokletije Porušeno 112 crkava, neke i DAN DANAS čuva policija nadomak Sarajeva, škole se nazivaju po fašistima iz spisak SS divizije, VAŠ predjsednik je pisao čuvenu islamsku deklaracij koja je tipičan primjer osnove genocida i protjerivanja svega nemuslimanskog, iz FBiH protjerano 650 000 Srba..... Što još reče dobro Bošnjo?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
https://www.youtube.com/watch?v=KuSSMUsH7vw eo jean primjer :)
Zašto ovako malo ljudi? Zašto se ovakva dešavanje ne afirmišu i ne promovišu? Ne odgovara priča o ovakvim temama, nema fašizma, nacionalizma i ostalih duševnih bolesti.
@Nizbrdica Nagib a po cemu je ova priucena budaletina zasluzila da ga neko slusa a narocito ovakvog kakav je gleda ???
@gIadijajator Mišljenje da je on priučena budaletina, nije referentno, JER: -Gdin PUHALO je svojim intelektom zaslužio mnogo više pažnje nego što mu se pridaje. -Prije svega, ima visoko obrazovanje, -svaku svoju tvrdu bazira na istini i argumentima, -nije pristrasan i otvoreno kritikuje -hrabar -elokventan -moralan. To kako neko izgleda ne čini čovjeka, kao što ni odijelo ne čini gospodina.
Ovaj čovjek nije dobar sekunde.