Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije slijep link ne radi
Ni blizu originalu,prokletstvo hollywoodskih nastavaka nije zaobislo ni ovaj kult film.Pogledajte original prije nastavka...
nisam ga gledao,mada bih volio.neznam kad ce izaci vhs ili dvd
Prvo pozdravljam svu raju, Film Je stvarno "moCan" ali sam ga gledo na vcd snimak je bio pirat iz kina. A posebno Pozdravljam MladeNa, _WenoMa_, Saleta, Coneta i Ostale Tuzlake.Moja preporuka za one koje zele odgledati MAtrix Reloaded bolje vam je sacekajte snimak sa DVD. To je to Odnas iz TUZLE................. :))))))))))))))
LJUDI FILM JE STRAVA I POZDRAVLJAM DRUGA OMERA KOJI LUDI ZA OVIM FILMOM
Film je izvrstan.
Fakat ne radi link.... al ima zato sta radi... KAZAA :) Anyway, sad sam upravo pregledao M2 Reloaded na DIVX-u, ne znam sta bih sad sve dao da mogu nastaviti na "trici" :) u naaaaajjjjjgorem momentu su prelomili pricu :)
ahh nisam vidio :) ovaj trailer je duzi od onog sto je poslije Reloaded-a u kinu, ali nije bolji. Ono na pocetku i na kraju je bezze...oduzima vrijeme i MB-te :)
jesil slijep, stoji ti vec... DOBAR TRAILER jedva cekam :)
Dajte mirror link...
Pošto je fajl na vanjskim serverima, postoji šansa da s vremena na vrijeme bude off. Trenutno, makar za mene, radi mirror link.
Ne radi ni meni... daj popravite to ;(
Meni link ne radi :(