Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ste očekivali??? Gledajte Elif i Ertugrula ako hoćete očekivane plotove...
Drug, fakat pojma nemaš šta govoriš. Neočekivano (a btw pola interneta 90% ove finalne epizode unazad dvije godine otprilike ovako opisuje) ne podrazumijeva kvalitetno, toliko od mene. I da, zadnjih 10ak epizoda je sve samo ne kvalitetno. Ova posljednja čak kvalitetnija od većine tih koje sam pobrojao
@shibby ertugrul bas i nema ocekivane plotove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Snow posten i mahnit je isto
Kraj je neocekivan i uzasan iz razloga da ostavi gorak ukus nedovrsenosti tako da filmska azdaha ima razlog i opravdanje da nastavi da snima u dogledno vrijeme...ne bi nikada ni prekinuli da autori nisu iscrpili sve iz sebe pa i ovu zadnju sezonu sklepali zbrda zdola! Profit je bitan, gledaoci nisu.
Razočarani su jedino snobovi, koji nemaju pojma o životu i koji u svemu vide manu ako nije onako kako su oni zamislili.
Jesam ja jedina koja nije gledala niti 1 seriju ovoga?😂😂😂😂😂
osma sezona mi se svidjela, pokazala stvarnu situaciju vlasti.. ali kraj je malo reci UZASAN!
klix je uništio seriju hiljadama ljudi.
Ameri svaku seriju unistise.. Odlucuju o nastavku sezone na osnovu gledanosti i tako razvuku nemoguce i onda sklepaju kraj
@prettyberry pa ameri je i naprave.
Gledao sam nekoliko epizoda prve sezone, ono u rangu smeća o Hermione i Gandalfa i sličnih budalaština za gubljenje vremena.
@sezam.susam i ja isto... kad sam vidio da djecak zavrsi u komi, pa se probudi ali se ne sjeca niceg, prestao sam gledati. sapunica na nivou Santa Barbare.
Nakon odgledanih 5 nastavaka i ne gleda mi se večerašnji šesti. Ukakili su totalno. Bolje da su završili priču na sedmoj sezoni, pa nek svako zamišlja kraj kako mu se sviđa.
Generalno HBO pravi vrhunske serije , tako je I ova serija sigurno bila medju najboljim ikad pa ocjena na IMDB je 9,5 preko million I po glasaca , jest da je zadnja sezona nesto slabija ali tesko je pratiti vrhunski standard I kvalitet prijasnjih sezona posebno prve cetri .
Oni su imali više scenarija. Svaki bi naišao na kritiku. Ipak je ovo samo tv show iako sam odgledao sve prethodne serijale za par mjeseci. I prije je bilo dosadnih epizoda.
jesu li se uzeli na kraju?
imaju li ti ljudi svoj život? nek se prešaltaju na Zadrugu
Djeco draga, ima li sta pametnije da se gleda?
Toliko glupih stvari .Kraljica bez garde ? Hajd i nekako , Ali glasanje za Kralja i sjever tek tako kaze mi smo nezavisni i svi su ono ok sa tim .A Dorna koja je najmanje pretrpila u ratu i koja ima najvecu armiju bude slozna da je slabiji upravlja
Besposleni klix komentatori se pitaju kako neko gubi vrijeme na gledanje serija. Koja ironija