Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je :( saucesce porodici.
Polako odlaze najbolje kćeri i sinovi sa naših prostora. Kad odu i posljednji koji su činili ove prostore lijepim, na žalost, ostaće samo nove generacije pune mržnje. Počivaj u miru divna ženo velikog srca.
Mira Furlan..stari neprikosnoveni YU kvalitet za oskara.Dan danas filmove Otac na sluzbenom putu,Gluvi Barut,Bitka na Neretvi prikazuju se na njemackom ZDF ili na RAI Uno italijanskom. Onaj Rvacki film “General” poslije 24h već je završio u smeću.Popularan samo u kinu u Busovaci i Kiseljaku.
Otac na službenom putu i Gluvi Barut. Ove nove retardirane genercije,mogu sebi zabit u dupe Rane i ostale debilske filmove,i Turske serije.Nikad vise neprikosnovenog YU kvaliteta u muzici i filmu.Mira Furlan za Oskara!
RIP
Ode u nepovrat jos jedan umjetnik sa ovog naseg prostora. Laka ti crna zemlja bila i hvala ti sto si mi uljepsala djetinjstvo.
Bas mi je zao, super zena..
Diva ex-yu glume... neka ti je laka crna zemlja
Velika glumica. Onima koji je još bolje poznaju sa ekrana ostaće u lijepom sjećanju.
NI dan danas ne znam šta je bila po nacionalnosti, Hrvatica, Srpkinja, vjerovatno Jugoslovenka, građanin svijeta. Mili Bože, toliko budala hoda po zemlji, a pametni ljudi se stide. Možda joj je ta patnja i borba protiv budala i nacionalista skratila život.
Draga Miro otisla si prerano , to se tako kaze ali to jest tako , ti si bila tu uvjek medju nama bez obzira sto si geografski bila daleko. Velika mi je cast sto sam dio svog zivota dijelio sa tobom.
Rahmet joj dusi
milosthemuratcutter, kad si prepisivao sa 24sata ispustio si napisati da joj je stan vraćen!
Upravo pročitah.Baš me pogodi.Neka ti je lahka crna zemlja.Odrastao sam uz njene filmove.Saučešće porodici.Uvije mi je bila simpatična.
RIP draga Miro, počivaj u miru. Odlazi stara garda neponovljivih glumaca :-(
Počivala u miru Božjem! Odlaze velikani..
GRANDE MIRA FURLAN !