Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako volim kada sam u pravu :). Film je toliko očajan da ga nakon malo više od hefte zamjenjuju srbijanskom \"Turnejom\" :))) Uglavnom se svi slažu da je film bacanje para...hajde sada rhinostop pio ćevape i kahvu :)))
koje ba veliko interesovanje publike. u sali od dvjesto mjesta smjesno. pa svi domaci filmovi su imali premijere pred nekoliko hiljada ljudi. odron namika kabila na pomolu izgleda cim su ga smjestili u tako malu salu
Sony neznalico, jesil doručkovao ćevapa?
poz svima.sto se tice miniatarstva i finansiskog pomaganja to je normalno.jer to je \"KULTURA\".daj boze da se vise ulazi novca iz ministarstva za kulturu i sport.ovako inace oni samo sebi pare u dzepove puno
Sony, glup si. vjerovatno si ti neki satro pogodjeni intelektulac koji nema kome da drzi predavanja. jos jednom, ne samo da nisi informisan, glup si
Sarajevo nema filmske kamere..kamera se za svaki naš film posuđuje iz Slovenije. Ti filmovi se plaćaju svakako i ne znam uopšte otkud lova za filmove s obzirom na sve..
@panasaonic. Hvala, lijepo je pročitati dobro sročen i argumentovan odgovor. Ukoliko je ovaj film na nivou \"Grbavice\" ili \"Gori vatra\" zaista nemam ništa protiv da isti finansiram. Samo kažem da ukoliko je na nivou promašenih \"Duhova Sarajeva\", \"Teško je biti fin\" ili \"Snijega\" onda se zaista ne isplati ulagati novac poreznih obveznika u filmove koje smo svi već skoro zaboravili.
@ sony argument ti je da u kapitlistickom svjetu o kojem ti govoris autorski film placa drzava najcesce sa 100%. ucesca. autorski film je trzisno ne isplativ, a kulurno gledajuci ima ogromnu vrijednost. znaci iz tvog dzepa u kulturu i kulturno naslijedje. ispalti se to, ali na jedan drugaciji nacin. bolji.
verovatno je karinana.
Jedva cekam film. Juuupiiii!!!
Sony - Ne vrijedi pricas u prazno pusti balavce neka zive u svom svijetu..dok ne odrastu
glup si k\'o najgluplji vic.
@rhinostop...ma da, za likove ograničene kao ti svaki duži tekst je dosadan jer ga ne umiješ shvatiti...zato da budem jasan: želim ti sve najbolje sa tvojom organičenom pameću i životom.
ajd ne prdi više. pusti svijet na miru dosadni stvore. id gledaj porniće.
Wow, baš ste mi argumentovano oborili tvrdnju! Mala životna lekcija...kada se ne slažeš sa nekim po pojedinom pitanju izneseš argumente koje osporavaju njegov stav umjesto ispraznog odgovora \"glup si\" :) Mislim da bi tržišna ekonomija u filmskoj industriji učinila bolje nego sadašnji sistem koji naročito ne garantuje da se neće ubacivati razni likovi po porodičnim i drugim vezama. Međutim, ovo je moj stav i ne očekujem da se svi sa njim slažu.