Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
film je za mene smece i totalno nepotreban nastavak na onakav kultni prvi dio. par fora i to je to i nije mi jasno kako sam izdrzao citav film. valjda u iscekivanju. max ocjena za mene 3 od 10.
Fakat je prvi nenadmasan!
Stare i postaju sve gluplji i gluplji a to film i pokazuje lol sada su totalno glupi :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo kod nas moze ovako glup film biti najgledaniji.Oslikava mentalno i psihicko stanje stanovnistva, u normalnim zemljama najgledaniji filmovi su filmovi tipa " Imitation game" iz kojih mozes nesto da naucis.
To govori dosta o Nama kao naciji, naravno na nasu veliku zalost
Smrt je slicna gluposti. Taj koji je mrtav ne zna da je mrtav,a drugima je tesko. Isto je kada si glup.
Prvi dio je beton dok za ovaj drugi stvarno nije bili potrebe da ga prave jeftine fore za djecu od 3 do 5 godina i Jim koji se krevelji citavih 90 min....
..ne pamtim da je filmska industrija proizvela veći idiotluk od ove serije filmova...stvarno treba biti umno zaostao pa se ovoj dvojici kretenoidnih smijati...ili sa možda kreatori njih podsmjavaju vama?
PRVA SLIKA : PREDSTAVNIK IZ SDA I NAŠE STRANKE O PODJELI FOTELJA U KANTONU SARAJEVO !!! PRVI VIDEO : PREDSTAVNICI SDA I NAŠE STRANKE VESELI TOKOM KRAĐE OBAVLJAJUĆI FUNKCIJE KOJE SU DOGOVORILI!!!1 DRUGI O SVE U 3 P.M. TREĆI VIDEO : HLJEBA I IGARA !!!!
Preglup...?
"Preglup i pregluplji" zemljo otvori si. Ovi su gori sa poznavanjem engleskim nego NS BIH.
Kad sam vidio prevedeno ime iz DUMB AND DUMBER TO u PREGLUP I PREGLUPLJI zijanio sam se kako su ovi nasi ljudi koji daju nase nazive filmu, glupi... Bilo je Glup i Gluplji Da,a onda su ga preimenovali...
Pa i mi smo ko narod preglupi i pregluplji :D
Kaže zamislio broj izmedju 1 i 3, koji je? 1?! No. 3?! No. hahahahaha
Pa nije ni cudo htjeli da vide ima li ko gluplji od nas ili pak da nauce nove fore i fazone da makar po necemu budemo u svijetu prvi. Po glupim ljudima i glupostima koje valjamo. Da e kakav pametan film dosao iz kog se nesto moze nauciti ne bi se skupilo gledalaca na prste jedne ruke.
Na IMDB je tako dobro ocijenjen, da ga ni sa torrenta nisam skino, a kamoli da platim da ga gledam.
Ni u streamingu ne bih to gledala
Pa to nam i prilici