Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da imam prijatelje ili djevojku da mogu otic s nekim gledat ovaj film
Potrazi ih :) previse overthinkas
E to ti treba djevojka da te malo malo pita nesto jer ne konta i prijatelj prosječni ljubitelj sporta kojem se vrh znanstvene fantastike povratak u budućnost. Dvije kese bronhija (velike) ili kiki bombona, blago gazirana mimeralna i veliki joint i idi sam gledaj i uzivaj. I u inat dušmanima uzmi ljubavno sjedalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kakav film, pročitajte knjigu. Današnjim mejnstrim "piscima" bi zatrokirao mozak kada bi pokušali napisati takvu knjigu.
Jeste vi kreteni culi za "spoiler alert" To se stavi u naslov pa da ljudi koji nisu gledali ne citaju!
Šteta što Alejandro Hodorovski nije pravio film, kada je on želio da pravi film ovaj budžet mu i jeste bio ogroman a u filmu bi se pojavili sve sami umjetnici, nažalost film nije snimljen, a bio bi sigurno najbolji film ikada
Dobar ili los-recenzija ili misljenje o filmu/muzici je uvijek subjektivan stav.
Kupi dvije ulaznice I k'o fol te neko izradio....
Samo da ne krenu pucat s ćorcima...
Ines draga, hvala ti na recenzijama, samo tako nastavi. Denis Villeneuve nema poveznicu s Mad Maxom, George Miller je nagradjen Oscarom za reziju za Fury Road.
pokvario sam iskustvo gledajuci ga na telefonu...moracu i do kina jbg
Dali je iko znao ili cuo prije premijere da je ovo prvi dio filma.
Jedva čekam. Mada, na osnovu pročitanih knjiga, veoma sam skeptičan. Nadam se da ću biti u krivu.
Ako je 200 miliona u pitanju mora da valja inače da je manje bio bih skeptičan
Evo i ja, upravo gledam: https://yts.mx/movies/dune-2021
Pročitao knjigu , obavezno ću gledati i film
Hahaha, cuj Villeneuve rezirao Fury Road. Pojma ti nemas o filmovima, sto se doduse redovno vidi po tvojim glupavim tekstovima.
Dobar film, super urađen, vrijedi pogledati
Super film, fali drugi dio da se odmah prikaze, da se nezaboravi ovaj