Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne kontam nesposobnu bagru koja radi na Klixu. Trailer je izasao prije par mjeseci. Mislim zar je tesko bookmarkovati par stranica vezano za filmove, auta i sl. koje donose svjeze vijesti pa samo krasti od njih. Ni za to nisu sposobni, ali kada treba zavaditi narod tu su prvi. Propali da' Bog da idioti, ublehari i kvazinovinari.
Ovo je drugi trailer koji je izasao prije nekoliko dana na ComicConu u San Diegu. Prvi je izletio jos pocetkom aprila.
Aj sve, al što je ova Kejt Blanšet dobraaa, a žena ima 50 godina. Samo zbog nje ću pogledati ovaj crtani.
Ja vise ne mogu ni raspoznat ove sve Marvelove filmove, kapetan amerika ovo-ono, avengersi ovi-oni, thor tandara-mandara.. Zivota mi pogubio sam se nemam pojma sta sam gledao sta nisam.. Sve isto... Samo krkaj specijalne efetke nikakve price, nikakve umjetnicke vrijednosti da ne kazem nikakve radnje...
To su filmovi za odrasle osobe koje zele malo razbibrige i prepoznaju ovo kao cisto zabavni sadrzaj. Djeca su oni koji od ovog zanra ocekuju neke dubokoumne teme. Postoje evropska, azijska i druge nezavisne produkcije za takva ocekivanja.
Marvel universe znači marvelov svijet, a ne marvelov svemir....bukvalisto...
kako nas ovi anglosaksonci, bas kao i latini, turci il arapi konstantno, filuju pricama o svojim bogovima i legendama. ni slaveni nisu nista bolji..jos nijedan film o nasim starim bogovima il legendama.
trailer izasao prije 3 mjeseca,ako ne i vise.