Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ouuu ovo se ceka,raja pogledajte film ko nije One Missed Call(2003) i One Missed Call 2 (2005) (japanska verzija ) ovo je film ko hoce da se u*ere, ja sinoc gledao bgmi nije bilo svejedno zaspat ali volim horrore ,ima i treci dio ali nije nesto ali prva dva su TOP.
Remake japanskog horora.... Obicno ih Amerikanci upropaste...
@SeCheGuevara Ne mogu sa japancima ,ko je gledao PULSE na japanskom i PULSE na americkom moze se bas na tom filmu primjetiti kako Amerikanci upropaste film.
Previše filmova na ovu temu..
@AthleanS92 Ovi novi filmovi horrori su vise triller nego horror jos danas bolji efekti,oprema tj tehnologija i ne mogu da urade jedan pananormalni film da valja.
pregledas i poslije ne smijes pisat
Moze li lajk😂