|

Pogledajte trailer za film "Kletva", u bh. kina stiže u januaru 2020.

Pogledajte trailer za film "Kletva", u bh. kina stiže u januaru 2020.
5
L. K.
29.10.2019. u 11:04
7
komentara
5

dijeljenja
Pod producentskom palicom Sama Raimija početkom 2020. u bh. kina stiže najnovija ekranizacija horor klasika "Kletva“ (The Grudge).
Temeljena je na japanskom hitu "Ju-On: The Grudge", čija je prva američka verzija iz 2004. godine u kojoj je glavnu ulogu ostvarila Sarah Michelle Gellar samo na američkim kino blagajnama inkasirala više od 110 miliona dolara.

Najnovija izvitoperena verzija i najhrabrijima će utjerati strah u kosti, a što nas to tačno narednog januara čeka u kinima pogledajte u prvom traileru filma.

Radnja filma, kao i u prijašnjim nastavcima, otkriva nam tajnu uklete kuće koja unutar svojih zidova krije strašnu smrt i užas koji uništava živote svih koji kroče preko praga. Ljudi u ukletoj kući ili poginu ili polude ili padnu u stanje katatonije. Koga smrtonosna kletva zarazi - umire, a nova se kletva rađa i poput virusa prenosi na svakoga tko uđe u kuću, u beskrajnom lancu užasa koji postaje sve veći.

U novom rediteljskom ostvarenju mladog autora Nicolasa Pescea u naslovnim ulogama pojavljuju se Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye i Jacki Weaver. Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH, naslov "Kletva“ donosi na repertoar svih bh. kina početkom januara 2020. godine.
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...