Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' to onaj reditelj sto se stalno na nesto zali?Ima i pravo, stalno privilegirani snimaju a nadareni su stavljeni ustranu! Smetaju uigranim klanovima kojim obiluje bh sedma umjetnost. Imamovic, ocito ima sto reci, filmskim jezikom.
Mene ova Mona nervira, smatram je skroz losom glumicom. Zar nije mogao uzeti nekog drugog. Kad vidjeh kasike koje se pomjeraju pomislih na Kustu, a ovo sa ovim mrtvozornicima mi lici ne one filmove od Dragojevica "mi nismo andjeli". Ali hajde, mozda grijesim, treba vidjeti cijeli film.
I meni je ocigledno da se naslanja na Kustu. Vjerovatno ima razlog. I ova scena Adnana sa patkom, guskom ili koja je vec ptica u pitanju isto iz Doma za vjesanje. Isto sam i na mrtvozornike pomislio.
“Lijep kao Apolon”... Da nije Ramiz Salkic?
🤣🤣🤣🤣 idi u pm hahaha
Imamo pet i po glumaca
Hajd barem nije neka ratna tema.
Umri prije smrti- zivot u BIH.
Ovo ko ona pjesma dine merlina
Ko je prvi predzonio tu, pitanje je sad?