Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipujem na jedan od dva: Tri plakata izvan grad ili Najmračniji sat.
ako Frances McDormand ne dobije oskara za najbolju zensku ulogu, onda treba ugasiti Oskar.
Geri Oldman takodje...
Pa na kojem programu cu ga gledati genijalci sa klixa?
Odlicno
90ta godisnjica.Bravo
Uvijek je popularan bio
Meni je Dunkirk ubjedljivo najbolji u ovoj konkurenciji.
Pa to je problem, tvoja zadnja recenica ti sve kaze - cuj nigdje akcije, pa ti sebi pusti Stevena Segala i uzivaj. Kvalitet filma se ne ogleda u zanru nego u oku onog ko zna prepoznat kvalitet, izvuc pouku, shvatit poentu i sl. Al' sta objasnjavat zatucanim Bosnjama, Rambo nam vrhunac kinematografije. O ukusima se ne raspravlja, ali ti bas nemas ukusa...
Joj jest eto, Bošnjo je zatucan jer nije iskompleksiran i ne pada na propagandu glupih Amera. Ubi te taj kompleks niže vrijednosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nas nema u kategoriji ratni film 92-95...šteta
Pored takvih naših filmova, njihovi nemaju šanse. Da njihove filmadžije ne bi kao do sada bili poniženi, morali su zaustaviti dolazak filmova iz BiH koji su izuzetno visoke kvalitete što je za njih nedopustivo.
Bezveze
Get Out je solidan film. Sviđa mi se scena hipnoze. A sada...potoni u pod...
@Winner Filmovi i ne bi trebali biti predvidljivi. Jordan Peele kao scenarist i redatelj, sasvim solidno...