Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Pjer, vrati nam film u državu. Svaki ti je za 10.
bolje da snimite film o visegradskoj lomaci, o bijelim trakam u prijedoru o momku kojeg su nasli u par grobnica, ne da bude huskanje vec da se naprai kao rekvijem nacionalistickih politika i sta se desi na kraju ...ko na tenka sjedne na traktoru zavrsi
@vjernik..popi bosaurin 5mg..nešto si mi razabran..saberi se bolesnik. Nema se sta pisati sarajevskim srbima..svi su dobili oruzje i čekaše ko hajduci...đaba
Bolje mu je da snimi film o napuštanju Sarajeva sarajevskih srba, nešto ne vidim da je iko od srpskih reditelja nešto uradio na ovu temu, ali se objeručke hvataju bošnjačkih tema. Zašto i po čijem nalogu rade?
Ovaj nadareni reditelj sto malo treba omrsaviti radi zdravlja, bio bi idealan predsjednik svih Bosanaca i Hercegovaca, tu ubrajam i one iz Sumske!
Opasan za bošnjake, u svakom filmu ih omalovažava i daje poruku da su nesposobni da vode državu.
Glumacka postava je vanserijska, sve su to glumci i glumice starog kova, koji ce znati dobro “iznijeti” svoju ulogu i predstaviti film u pravom svijetlu. Nadam se da ce to biti neka komedija, jer stvarno je dosta ljudima gledati neke tuzne filmove.
vjeciti uhljeb....hljeba bez motike
@ShabanotiDungeLange a ti? Pohvali se ti.
Daj napravi više nešto da se oduševimo svi
@cipiripi2222 O čemu pričaš, pa čovjek radio na scenariju za Savršeni krug. Gdje ćeš bolje.
sretno Pier,i nemoj se pokolebati kad te tvoji proglase izdajicom ili personom non grata,nastavi sa svojim radom, dobro radis!
Film se zove: "Saberi se baba nema ništa džaba, to što ti je milo samo ti se snilo".
Pjer Zalica, jos jedan u nizu sarajevskih genijalaca, pa se covjek upita, tako brojcano mala populacija,a toliko kvaliteta....mali grad, velika tajna.
Baba se oduzela
Uzeo je lik pare za filmove koje nikad nije snimio, da Bog da da i ovo snimi
Pjer ŽLICA... 😂