Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nam sta poklonis tipa neki dobar porodicni film neku dramu komediju al bez spominjanja rata pogibije rvi trauma toga pun dnevnik
Vrati pare što si uzeo za filmove koje nikad nisi snimio, krpelju. Fino je tebe i Tanovića opisao i objasnio Ahmed Imamović.
Haj ne seri ,da si uspjesan reditelj ne bi bio parazit na budzetu kanceru jedan
Definitivno je gledanje njegovih filmova surovo iskustvo.
Ne valja živjeti u prošlosti, naročito ako je teška i nesretna. Svi u ovoj državi treba da se okrenemo sadašnjosti i budućnosti naročito. Rat je bio prije 30 godina, svi znamo šta se dešavalo tih godina, i ne ponovilo se više nikad, nigdje, nikome.
Dosadan si sa svojim instant filmovima za koje izmuzes pare.Napravi komercijalni film da moze bar sebe isplatiti za promjenu
Gromada od čovjeka u svakom smislu. Šteta je što se nije više angožovao u ovom društvu jer ovakih ljudi nam fali. Ovi što laju, a ne znaju o čemu pričaju su najgori i zbog takvih nama društvo proada. Sve sama mahala, rekla - kazala, pokušavaju da zive tudje zivote a ćunoom neće da mrdnu.
Sto je suad ostario
Sutkoo lutkoo, Sundaroooo
Onaj debil pušten da u zeničkom zatvoru napravi smeće od dokumentarca u kojem spominje da smo prvi po organizovanom kriminalu, ovi naši prave filmove o ratovima samo, pa ko će nornalan doći u ovu zemlju sa takvom reklamom!? Dosta više rata i o ratu, zar se niste dovoljno obogatili na toj priči. Znamo šta je bilo, ali ne mičemo s mjesta!
Utjecace sve dok vi budete snimali filmove o tom .Svi znamo sta je bilo,priznao to neko ili ne ,cinjenice su cinjenice.Mozemo li mi MOLIM VAS krenuti naprijed vise ?? Dajte malo humora,snimajte o tom.Valjda smo poznati i po tom ili Bosnjo mora biti vjecita zrtva 🤯🤯😔
ublehas, uhljeb i kvarnjak
Admir prop'o k'o kauč.
Film je tesko smece, napravljen da porodica Žalica zaradi novac i uzak krug njihovih prijatelja pokupi mrvice
Da bi znao šta dolazi u budučnosti, mora da pogledaš u prošlost. Ako nisi ništa od prošlosti naučio ne nadaj se ljepšoj budučnosti
Jedno je pogledati a drugo gledati svaki dan, htio to ili ne. Pa samo prošlost i guraju na sve strane.
*ebo vas više i rat i sve... Ok sve postujem i ne treba niko svoje da zaboravi, al do kad da živimo u '92-'95? Msm ja znam da je tako najlakse politicarima da narodom upravljaju, al sjasite ba vise sa nas. Svi odose desetinama godina ispred nas dok mi zivimo u periodu od prije 30 godina.
Joj ne morate vala, fakat ste smorili s ratnom tematikom 30 godina nakon rata. Dajte nesto novo i kreativno, nismo Hrvati dosadni pobogu da ne mozemo nesto smisliti.
Ma i ne moramo vala