Kako će serija bez glavnih likova?
0
Patrick Dempsey napušta "Uvod u anatomiju"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srijedu na Fox-u je bila jedna od najboljih epizda...Inace mi serija nije bila nista posebno ali nakon te epizode sam se bas zainteresovala!
On je za pojest!
Ne znadoh ni da se ova serija još prikazuje, a kamo li da je još neko i gleda, bez uvrede, just sayin\'.
zasto jedna od nasih tevezijskih stanica ne otkupi uvod u anatomiju ili privatnu praksu...Zar nije zalosno sto moramo gledati na Novoj ili Foxu?
Nisam znala da je mrtav...Mislila sam da je otisao...OMG, bas sam se sad sokirala! najbolje epizode su bile na pocetku sa meredith, cristinom, izzy i georgeom.....
Šta ima članak Derek Shepher - fali ono d na kraju - zar je teško otići na imdb.com i provjeriti kako se tačno zove/piše neki glumac ili lik u filmu/seriji :D A što se tiče Georgea - kako će se vratiti kad je mrtav u seriji - spucao ga autobus, plakali su za njim nekoliko epizoda :))))
kako bih voljela da me patrick izje.be, uhhhh
Vala bez Meredith moze slobodno, neka vode i onu Christinu, dosadne su samo tako :D A i serije je previse, vrijeme je za kraj
Bilo bi odlicno da se zavrsilo na sinocnoj epizodi, odnosno da ima jos jedna iza....Da se recimo oprosti od meredith i slicno....Ali ocito se ljudima koji rade na seriji osladi novac, pa nikad ne mogu stati....Vjerovatno se kasnije epizode sve dosadnije....Zna li neko hoce li se Izzy i George vratiti u seriju?
Pa to ce mi biti kao da gledam Dr House bez Hugh Laurie-a...bas bezveze.
to je zapravo trebala biti predzadnja epizoda cijele serije odnosno prva od dvije zadnje epizode..da odlicna je bila! serija je tako trebala zavrsiti (sa svojih 6 sezona), ali je onda nastavljeno snimanje ipak....:)