Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, žena od 55 godina ce im glumiti "zanosnu plavušu"? I to pored toliko zgodnih glumica koje ima i Srbija i cijeli region? Nisu mogli dovesti Splicanku Natašu Janjić-Medančić ili Brankicu Sebastijanović ? Dovode ovu silikonku sto ni Hollywood vise ne placa tolike pare koliko ce je oni platiti.
Mislim da nece dovesti, nego oni kao idu negdje, vjerovatno USA.
@BamBam - OK, onda su mogli povesti sa sobom u USA neku nasu glumicu odavde. Sta ce im ova - niti zna glumiti, niti je "zanosna plavuša" !?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokaz da je skroz propala
Kako sam negdje pročitao, Pamela poslije Baywatch, nije ni imala vise uloga.
koliko para toliko muzike. ovi nasi ne znaju za sport i film. samo dzipovi, ljubavnice i djeca da im se instagramisu sa svjetskih destinacija
Neko od ovih Vucicevih i dalje “masta sa desnicom”o Pameli i bar ovako da ispuni “snove”.
Ovaj film i seriju ko da je Vucic pisao u konsultacijama sa Veljom Nevoljom
Znalo se koliko si propala, ne moras s ovim to dokazivati
mora neko praznit pishtolje
Ne žali državni aparat kod Vučka...
odgledal jednu ep. veci promasaj od ovih fus americkih glumaca dugo nisam vidio. toliko regionalnih 3x puta boljih a oni neke gluposti eksperimentisu.
hahahahahaha ko god gleda ovu srpsku propagandu, jad
Kakav šljam nam namećete preko Drine. Treba cenzuru napravit kao za rijalitije da se sačuva omladina.
Cuj publika je pamti po ulozi u seriji Baywatch hahahahahhaha đeš to 😂😂
svasta, od tolikog holivuda u srbiju dodes
Juzni smrdivjetar
prdivjetra