Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
´´Nadrealisti´´ su postali ´´Realisti´´ u BiH !
Nele znao šta se sprema a onda narodu pred klanje dadni preko tv-a hihihi hu hu, malo ga opusti da bude što tuplji i onda udri. Kao i yutel sa Kojovicem, armija je na brdima oko Sarajeva da nas brani. I to je mogao biti skeč u tln.
Nele uopšte nije bio iskreni nadrealista. Bio je samo skečer i glumac. On nije producent niti je autor tih fazona, nego ih je samo interpretirao. Isti nacionalizam koji je ismijavao u nadrealistima je kasnije popušio.
Većina komentara su dokaz da je ovo previsok nivo humora za sarajevske mozgove. Da su ljudi tada mogli da ovo shvate, ne bi slušali Aliju Izetbegovića. Većina tupana niej bila u stanju da pročita ni primitivan tekst poput Islamske Deklaracije.
Nego su trebali kao Nele za Kardzicem ici...??
Neprevazidjeni
Udri ga Mehmede…
Jel uredu? Kad su se dva Bracanina intrala na fjumeri… Hahaha
Vjecni humor Sarajeva nikad umrijet nece.
nadrealisti imaju vrijednost kao epitaf jednom vremenu laži obmana i prijetvornosti.. njihov humor je banalan, kao što je i publika bila banalna
Romantično doba jednog grada...
Tada smo se svi smijali a danas možemo samo da plačemo pod uslovom da i suza imamo. Moraš i suze kriti jer ovi današnji će odmah da uvedu akcize i pdv na njih
Imaju Srbi Kursadžije, najjači humor na Balkanu, gdje odma letiš u zahod, jer ti nadražuje debelo crijevo.
Sjecam se kao da je bilo jucer ko se sjeca neka lajka uz ovu epizodu smo jos vjerovali u mir u BiH
Jedan od najvecih bosanskih proizvoda. Tvrdim da se vise nikad nece pojaviti nijedna humoristicka serija koja nas moze toliko nasmijati poput mocnih Nadrealista. I dan danas svaki njihov skec je sjajan, smijesan..ali svaki. Nadrealiste su voljeli i u regionu....oni su lideri u humoru pa onda praznina................................................. ..............pa tek neko drugi.
AsimRojter Kusta i Karajlić su tipovi kojima ništa nije sveto osim novca.Opće je poznato da ako si htio uspjeti u show biznisu morao si ići u Beograd graditi karijeru. Zbog toga su masnoglavi Kusta i kusavi Nele otišli tamo i počeli se na sve načine dodvoravati srbima zarad uspjeha. Pametan čovjek,ako želi uspjeh i da ga svi vole,uvijek treba ostati neutralan kao Đuro npr.Nije htio otići ni u HR ,ni u SRB a ni ostati u BiH nego zapalio za Sloveniju i danas je svugdje dobrodošao.
Sarajevska šuplja, ostali dio BiH ne postoji za njih.
Hamo Pipa i ostala ekipa
Nele snimao u smiješnom fazonu ono što je već znao. Veliki šovinistički šupander.