AdolfVikler
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Da
Registrovan
01.08.2020.
Komentari
1776
Komentari korisnika
Optužbe uz mae-geri u glavu...
Kepec, ti ne vjeruješ svojim ljudima kamoli da sanjaš neke pobjede. Da prohodaš na 10 minuta, skenjali bi te u sred Moskve ko kera...
Ja ovdje na Antarktiku ništa nisam osjetio.
Jednom ćete izgubiti taj rat, onda neka vam je Yahve na pomoći.
Navijači Celtica razvijaju palestinsku zastavu od 20 metara a Turci Ataturka. Toliko o njima... Nek su im Saudijci ućerali i treba ih odhebat kada to ghovno obožavaju više od Boga.
tester, mene ne mora niko ništa pitati da kažem svoje mišljenje. Ako si ti učen da šutiš i poklapaš se po ušima, zakrpi bulju i šuti ili se najbolje nazigu svakom ko sere po tebi.
Ko god misli da nije ok, neka na Marakani razvije zastavu sultana Bajazita ili u Sarajevu Ratka Mladića. Ataturk je mrzitelj Arapa i Islama - razviti njegov transparent u Rijadu je više nego sramotno. Jbo ih Ataturk više - izdigli su ga na nivo božanstva.
Bilo rusko k**ac! Ukrajina je učestvovala sa skoro 50% ukupnog nuklearnog kapaciteta u bivšoj SSSR. Oni su na nagovor Amerike predali Rusiji nuklearno oružije u zamjenu za bezuvjetnu nezavisnost.
Kako može biti opravdano da prodaš tonu zlata a da ti neko iz printera za to odštampa novac koji ne smiješ trošit nego ga moraš deponovati kao deviznu rezervu u centralnu banku? Vi ste gori idioti od Kralja Aleksandra koji je zlato poslao u London i koji nikada više nismo vidjeli.
Sve je moglo niti Titovo - i Titov Drvar i Titovo Velenje, samo nije moglo biti Titovo Jajce.