Snima film "Venuto al mondo"
0
Oskarovka Penelope Cruz stigla u Sarajevo!
Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla je tramvajem
penelopa kruz ima dobar guz
The Whistleblower sa Rachek Weisz.... BRUKA... trebali bi ih kao drzva tuziti zbog ovakvog filma, zbog iskrivljene slike o narodu, jeziku.... svemu.... UZAAAS.... dosat vise filmova o Bosni kao\" jadnici\"
dobrodosla Penelope
Eno javljaju da će sutra nestati vode. Neće imati su čim oprati čkapi hahahahahahhahahahahahaha
fedja krcavas_the paparazzo!
Jest nam ovaj Fedza uvalio sliku ? kao da je haski bjegunac
cuvaj se da ti ga puza ne pristavi !
Dobro došla :) Navrati nam češće i neka ti ostane što više lijepih uspomena iz Sarajeva :) http://tinyurl.com/3l2folt
Naravno je da će doći u Sarajevo, glavni grad međunarodno priznate Bosne i Hercegovine, a što se tiče Laktaša tamo je najveći kulturni događaj kada pjevaju Sinovi Manjače ili Trubači iz Guče ili ciganski orkestar cigana Gorana Bregovića gdje su im glavni motivi guske, patke, i ostala perad, poznato još iz Doma za vješanje cigana i posrbice Nemanje Kusturice. Dakle, šubaraši, kokardaši i troprstaši ne mogu i ne znaju biti dio civilizovane zapadne kulture kao Sarajevo, a s druge strane znate da su pucali po olimpijskim objektima te im i duh olimpijade ne znači ništa. Naravno kad si iskompleksiran i nemaš ništa svoje a nikada nisi ni imao do Dejtona kad su im dali malo entiteta, kojeg zbog ogromne bijele kuge i depopulacije nemogu održati. Eno neki dan ministar im obrazovanja Hrvat u SNSD-u Anton Kasipović žali se da je 80 posto manje djece upisano nego 2004. Znači za 20 godina kad ta djeca odrastu pa neće biti nikoga da odbrani genocidnu. Sama će se ukinuti zbog depopulacije. :)
bez brige braco, dovest cemio mi nju u u banja luku hhhhhh
zadnji stranac koji je bio u Sirokom je Princ Ferdinand kad se izgubio kod Mostara.
Mogla je svratiti malo do Sirokog
Koliko je sad metar drva?
Penelopa hajd na hurmasicu
Pa ne dolazi da kupuje drva za zimu. Dolazi film da snima.
Neka dodje kod nas malo u Laktase.