Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Abdulah S je jedan veliki umjetnik i Gospodin, .... Bože hvala ti na njemu (ali i na Balašu, Marčelu, Urbanu, Nerminu Puškaru, Davorinu, Rundeku) :D
Koga nema bez njega se moze! Cjeli dunjaluk je cetiri godine uvuko rep u guzicu i gledo belaj u Gorazdu, pa ste sve prezivili. Mozda sste sretniji kad vam bagra i petljanci ne dolaze. Selam vam sa grupne adrese.
MUJEZINOVIC? Zar nisi cuo u interwewu RTVBPK, prepo se da ce tamo morati nositi vrece sa pjeskom! Teska je to rabota za dzabahljebarose, moj jarane.
AFERIM, AFERIM GORAZDE SVETO NASE !!!!!!
A gdje nam je bio premijer Mujezinovic? Voda se povukla, mog\'o je dotutnjati svoju debelu g*zicu tamo:))))