Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte bilo sta samo ukinite indijsko i tursko sranje. Te serije skroz zaglupise ionako glup narod.
@Zam narod voli da je glup.
Ma ko ce to gledati u tom terminu kad su Zvezde Granda
Ne može evo Senad ni kod sebe da radi
Dobra je vijest da ne gledam ni OBN ni Face.
naziv je bezze, al haj da vidimo
Bravo Senade!
Bravo Senade,tvoja svaka emisija je umjetnićko djelo za obrazovane i pismene građane BiH.Hvala ti unaprijed,a ovi glupani neka pišu svoje gluposti.Nikad pamet nije plaho stanovala na ovim prostorima.Uvijek su bili samo podobni i partijski.IDEMO DALJE.
Na prvom gostovanju najavljuju predstavnike lgbti... Imam dojavu da ce goste pitat po 43 puta "a hocetel stvarno hodati" ko sto pitao sve opozicione politicare za koaliciju sa sda
tooooo mustaficuuu
OBN je ustasadijska televizija ciji program se sastoji od najzatucanijih serija iz turske i indije. A narocito ono indijsko srranje za one od IQ 12. kad je kakav bosanski il islamski praznik nista ne obiljezavaju. a kad je vatikansko bethlemski smorise sa zvocicima i svetim nikolom.
Senad je zreo za penzije dosadan
lik koji ublehe prodaje jos od završetka rata, poluprofesionalac i živi od stare slave.
Zafalilo paraaaa