Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oskar je simbolika,ne odlika extremno dobrog filma.Nicija zemlja je predstavila svu besmislicu rata,a Aida ce predstaviti najgori genocid poslije 2.svj.rata i nadam se osvojiti tu nagradu i svijetu jos vise objasniti kako je nastao genocidni entitet.
A sad se spremimo za komšijski narativ kako Oscar nije više kao što je nekad bio, i kako više taj zlatni kipić ništa ne znači🤣🤣
"Birds of prey" uopce nominovan za nasto? Nakon ovoga sve sto oskar predstavlja ili bolje da kazem treba predstavljati pada u vodu.
@hoci Film kao film je uzasan u svim asprektima, od direkcije do muzike i vizualnih efekata, apsolutno nista nema sto bi bili vrijedno oskara. Bolje efekte sam vidjao na serijama, al ovo je ona "girl power" propaganda pa mora biti nominovan.
a Dara Bubamara?
hajmo jos filmova o genocidu Jasmila! jos para da uzmes na Srebrenici a niko ama bas niko ne pravi film i ne prica o Prijedoru bas kao sto je to bio slucaj kad je poceo rat... puna vam usta Srebrenice samo kad su pare u pitanju! Prijedor se nije culo puno pa sta imamo praviti filmove i pricati price o tome..
A gdje je Dara? 😂😂😂😂😂😂
@ChandlerBing Dara je na vrijeme prepoznata kao srpska propaganda. Ono što zabrinjava je da oni stvarno misle da mogu podvaljivati svoju propagandu cijelom svijetu
@ChandlerBing kad budu rusi davali oskara onda će biti Dara 😁