Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pročitam ove idiotske komentare dođe mi žao novinara što je pripremao članak...
Nekad je bila fora film o podzemlju pogledati ga,sad htjeli to ili ne,imamo podzemlje uzivo na razne nacine svaki dan u nasim zivotima
Uvijek ista tema meni se ne sviđaju svi srpski filmovi u kojima su žene kao roba koja se prodaje a muškarci su samo muškarci ako gadno psuju
Ma dajte molim vas
Ines nikad ne razocara sa ovim odlicnim clancima, komentari su druga prica
Ines nas je opet iznenadila. Još malo ko Adam Curtis, iako nisam siguran zašto to poređenje ...
Katastrofa, ovo je dobar dokumentarac!
svaki vlaški film je ista tema, isti glumci, isto kreveljenje i kao to je nešto duhovito🤔 poput kakve preglupe serije samo se ponavljaju, a ko to gleda još je gluplji.
clanak je ovoliki zbog tog sto je Srđan Žika Todorović izjavljivao vise puta da nepodnosi Dinu Merlina niti zeli slusat njegove pjesme, to je ono: ko tebe kamenom ti njega kruhom. To smo mi.
Šta me briga