Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao stvarno molim vas da vratite NOvu TV ,Barem dok Serija Asi nezavrsi :P
samo ukidajte dokle god možete jebite se i vi i vaša tv dosta ste nas filovali glupostima, pravit ćemo pravu hrvatsku televiziju u bih
ukinse nam najbolju tv, mater vam je8em.
meni se cini, bar po broju komentara, da je gledanost bila jako velika. komentari su vise nego dvolicni. svi kao pljuju, a u dushi vam je krivo sto se ukida, jer ko god nije htjeo gledati mogao je izbrisati kanal. tako da su samo suplje price, negledam zbog ovoga ili onoga, dosadni su itd... ja sam je gledo bar 80% i zao mi je zbog ove odluke. ocekujem obrazlotenje.
btw je li sada ima programa ili nema?
U KINU
... VI NENORMALNO BOLESNI U GLAVU... kada se procitaju Vaši i Naši komentari dođe mi da ... upalim TV
JOOJ K RETENA STA CU SAD GLEDATI, I GDJE FILMOVE DA GLEDAM???
apsolutno se slazem sa tobom i gledam puno dalje od nosa, ne govorim ja ovde samo o ukidanju nove i ne branim ni srbe ni hrvate ni muslimane... sve je to toliko zadojeno nacionalnom mrznjom da ne vidi dalje od nosa kako ti kazes a zbog toga i misle i pisu komentare kakve pisu.
A,u pičku materinu!!!!!!
Meni jedina logicna stvar ovdje bi bila da zatamne tu seriju, koju su finansirali. Sada da zatamne sav program, to nema nikakvog smisla, pa bas ta gledanost na prostoru cjelokupne juge im ostvaruje profit, jer i njihovi klijenti znaju ako se oglase na njihovoj televiziji, da ce veliki auditorij vidjeti te reklame. I sad sa-x izjavljuje da ce oni to sve sebi uskratiti i zabraniti emitovanje kod nas. Dajte ljudi.
Mislim da se radi samo o zabrani njihove serije ciji su oni finansijeri (ova nova serija koja se tek pocela emitovati)
nek periguzi sad gledaju AlJaziru zaboli me. misljenja sam bio da tu stoku poturcenu treba po svaku cijenu izolirati ali to oni cine bolje nego sam se nadao. stoku samoizolovati, ograditi i dobro drzati na oku.....i na nisanu bezbeli. :)
nema sanse da ce se usuditi emitovati \"na crno\" dan prekrsaja je 5.000 KM sumnjam da se to kome isplati - ma neka zadrze to \"nacionalno blago\" kad im je toliko stalo ..
ionako im je RTL pokupio sve od sreija sto je valjalo, a prosrali su se davno sa simonicom i antom, tako da nema vele stete...zivio Internet!:) btw...koliko su pismeni na toj TV, vidi se iz ovog Republika Bosna i Hercegovina...ta drzava ne postoji od Daytona, pa mi bas i nije jasno gdje se to zabranjuje signal :P