Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledala sam ovaj film. Bila je mozda najuvjerljiviji lik cijelog filma - tako je dobro odigrala hladnu, krvolocnu spijunku/ubicu da ti bas bude nelagodno gledajuci je. Svaka cast!
Ostra zbog ovolike nosine koju ima
nigdje veze komentar
Amila nožoruka hahahaha čestitke Amila , uvijek je lijepo vidjeti neko ime sa ovih prostora u "kreditsima" nakon filma i kad su dio tima , a kamoli kad je u glavnim ulogama :)
Inače, nikad nismo imali bolje glumce., Imamo samo nesreću da smo trenutno bez para pa se premalo snima.
znaju li ovi nasi u Hollywood-u ista drugo glumiti nego Ruse??? Rade Serbedzija je barem stigao do Albanca.
Čekaju tebe da probiješ led. :) Snimaš šta ti se da, pa dokle ko dogura. Takav ti je život holivudski. Nisi jedini koji čeka ulogu.
bolje glumitu rusa u holivudu nego majmuna na klixu....
Jest nekakva sva odbojna. Nebi je vala....
Bil ona tebe? To je veći problem.
bgm....eto nje za par dana na top shop...reklamirati delimano
Svaka cast Amila ...svako ko se izdigne iznad ove "barustine" zasluzuje svaku pohvalu.
Sa ovim pištoljem je baš seksi ali bježi, prepadaš sa tim noževima :)))