Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih primitivaca jedino mi ga je Kaćunak pristavio u pakash ko metar drva uz šupu... A kad sam bila u Gorazdu,dok je Brad kupov\'o parfeme, pusila sam ofarbanom Zisku!
Zamalo oplakah ... nema dalje.
Nakon saobraćajne nesreće govori policajac Muji, koji je izletio kroz šajbu: - e moj Mujo, moj! što se bolan nisi vezo. Vidi šta ti se desilo - izletio si kroz šajbu, sav se isjeko, ne može te rođena mati prepoznati, ruku si slomio kad si pao na asfalt... tctctc... a vidi Sulje - čo\'jk vezo pojas, ni mako se nije... pogledaj mu lica, matereti, ko da je živ... Reklama je moćna, zaista. Pojas treba vezati - govorim iz iskutva, meni je spasio život! Samo što naš svijet veže pojas da ga policija ne bi kaznila, a ne da bi sebi pomogli u slučaju, nedaj Bože, nesreće. Eto apsurda - neko smislio način kako da sačuvaš sebi život, a ti to nećeš, pa te policija mora kažnjavati zato što ti sebi nećeš da pomogneš... jah!
hajde đubradi jedna šta ste se prifatili skupa-jeftina. pogledajte video i murš.
Ja uzmem ovu bombonjeru i ne treba mi modem, onda mogu da se dogovorim preko bombonjere se Hajrijom da idemo zajedno na pijacu i da kupimo paradajza...Divota!
apsolutno fenomenalna reklama
HD kamera kosta u najam oko 600KM, pojma ti nemas!
koji plafon!
al bolja je ona za kosmodisk. ono moj muz ce mene upoznat kakvu me jos nije upoznao. i moja svekrva je izradjena zena. sad mogu napravit svijecu, ali do pola hahahahahahahahahaha
prej.ebeno . sav se najezi .
jednostavno i odlicno
predobra reklama :) svaka cast :)
Jako mi je zao ali nisi u pravu. Pogledaj reklamu jos jednom, mozda ipak uvidis.
prejaka reklama... svaka cast
ovo se ne moze prevesti bukvalno sa engleskog....\'prigrli zivot\'...LOL tacan prevod je \'pritegni zivot\' sto ima jacu poruku....poruka je vaznija od slike (zato se engleski koristi nasiroko zbog svoje strukture, jednostavnim rijecima se moze dati jaka poruka)....\'prigrli zivot\' ne znaci nista kad neko treba da sjedne u auto.